Gå til innhold

digi

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av digi

  1. Hei!

    Jeg vurderer kjøp av Aquaero og lurer på om denne har mulighet

    til å bruke sensorene som allerede finnes på hovedkortet.

     

    Jeg har lest at man kan benytte jaLCD programmet som følger med aquaero til å hente ut temperaturene fra hovedkortets sensorer, men ikke om man kan bruke funksjonaliteten til Aquasuit med data fra hovedkortet istedenfor sensorene til Aquaero.

     

    Grunnen til at jeg ønsker å gjøre det slik er først og fremst at jeg ikke ønsker flere løse ledninger i kabinettet og at jeg finner det noe tungvindt å legge ut sensorer på områder som allerede har dette.

     

    Vannets temperatur må jeg naturligvis hente ut med en ekstern sensor, så det hadde vært en fordel om man har mulighet til å hente data fra hovedkortet og sensorene til Aquaero samtidig for regulering av radiatorvifter.

     

    Takker for svar.

  2. Hei, jeg lurer på om det er fullt forsvarlig å sette pcen min ut? Den bråker fælt og trenger bedre kjøling, så da tenkte jeg at det kunne være ideelt å sette den ute. Noen som har prøvd dette? Jeg tenkte å kamuflere den i en søppelsekk som også beskytter mot vann. Jeg er usikker på hvor mye kulde komponentene tåler, derfor spørr jeg dere på forumet.

     

    Pcen består av et chieftec DX-01B-D, abit kt7-raid, AMD Athlon 900mhz, geeforce 2 mx200, 512 sdram, Seagate Barracuda 30gig, 2* 80gb Western Digital 2mb cache i raid 0, 3Com Etherlink XL 10/100Mbit. Samt en 80mm kabinett vifte.

     

    Denne skal være en web/ftp server.

  3. Det kan være at du bruker fast og slow codec feil.

     

    du bør bruke slow-codec på filmer som ikke har så mange raske bevegelser.slow codec har ett godt bilde når filmen ikke har for mye raske bevegelser, ved raske bevegelser vil derimot bilde hakke.

     

    du bør bruke fast-codec på filmer som har mye raske bevegelser. i raske scener vil bildet bli pixlete, men det vil i motsetning til slow-codec være hakkfritt.

    --------------------------------------------------

    En annen mulighet kan være playern du bruker.

    prøv "the playa" eller "sasami2k"

    søk på google

  4. bare å klippe ut bilde du vil ha oppå bilen!(dette gjøres ved å erase rundt den biten du vil ha).

    deretter klipper du inn bildedelen inn på bilde av bilen! slik at det forrige bilde(smiley)kommer som en ny layer. så kan du save som jpeg eller psd.

     

     

    [ Denne Melding var redigert av: digi på 2002-11-26 18:25 ]

×
×
  • Opprett ny...