Jump to content

Trolljegeren

Medlemmer
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 1. De færreste sakker farten når det kommer utrykningskjøretøy i motgående retning dersom feltet det kommer i er tomt. Det er ingen grunn til sakke ned farten dersom ikke utrykningskjøretøyet har et annet kjøretøy foran seg det må passere. 2. Jeg kan ikke snakke for ambulanser, men en stor del av ordenspoliti og UP utenfor bykjerner kjører i 150 km/t daglig. På E6 hvor det er 110-soner kan man fint ligge i 200 km/t dersom det er tom vei. Med denne logikken så bør man helst holde seg hjemme. Eventuelt ta kollektivt. Jeg har i hvert fall ikke noe dårlig samvittighet for at andre er uansvarlige i trafikken. Jeg er oppmerksom til tusen når jeg ligger over fartsgrensen. Hvorfor vil du ha mer fotobokser og fartskontroller når det ikke gjør noe som helst med trafikksikkerheten? Det er to ting som øker trafikksikkerheten betraktelig: høyere standard på veier og sikrere biler. Norge er derimot ikke interessert i å lage skikkelige veier, og heller ikke interessert i at befolkningen skal kjøre nye og trygge biler.
 2. Trolljegeren

  Inkasso fra sameiet?

  Vedtekter som sier at man kan fjerne ting for beboers regning er ulovlig.
 3. Jeg sidestiller kompetansen min ja, og hvem har sagt jeg ikke har opplæring? Modifisert. Tror du ikke en Audi med 300HK som er laget for å kjøre på autobahnen tåler å kjøre i skarve 150 km/t?
 4. Selvfølgelig er det mulig. Har jo skjedd mange ganger i Norge.
 5. Trolljegeren

  Inkasso fra sameiet?

  Merkelig at du skal bryte loven som følge av at noen har dårlig folkeskikk da. Du kan ikke bestille varer og tjenester på andres bekostning fordi du ikke liker dem. Stormannsgalskap i styrelederposisjonen er et kjent fenomen.
 6. Trolljegeren

  Inkasso fra sameiet?

  Har ingen i sameiet ditt noen gang pusset opp boligen sin?
 7. Sånn går det når man bevisst leier ut til folk som går på NAV uten engang å ta referanser 🙂
 8. Og da er det i grunn intet å diskutere. Fordi det avhengig av vei, vær, føreforhold, trafikk, bil og sjåfør kan være totalt uproblematisk. Nødetatene gjør det daglig. Er nødetatene direkte uansvarlige da? Eller blir bilen magisk av lysene på taket?
 9. Man kjører jo uansett etter forholdene. Det finnes mange landeveier der det knapt er mulig å holde mer enn 60 pga kurvene, uten at strekningen er regulert til 60-sone. Jeg snakker åpenbart om strekninger der det er mulig å holde 110-115 uten å være nødt til å bruke motgående felt i veibanen. Det er kanskje et ukjent fenomen for de som er vant med vestlandsveier, men spesielt på det indre Østlandet går det helt fint å ligge i slike hastigheter uten at det er uforsvarlig. Det går for fort i henhold til loven, ja. Det er likevel absolutt relevant hva som er opplevd for fort for den enkelte. Jeg har kjørt i 150 på en landevei jeg, fordi føret og og veien tilsa at det gikk helt fint. Tankegang som din tilsier at du er kriminell fordi du har feilparkert. Verden er ikke svart-hvit.
 10. For en uerfaren sjåfør så fremstår det nok altfor for. På godt føre er 110-115 på en landevei helt uproblematisk. Dog sjeldent at man kjører så fort på svingete vei, det gjøres hovedsakelig på rette strekninger.
 11. Om man ikke mister lappen, så har man ikke kjørt spesielt fort. Under 116km/t i en 80 sone er tross alt ikke fort, ei heller er 86 km/t i en 60-sone det.
 12. Jeg vet hva loven sier, men først sier du at han har kjørt altfor for, deretter sier du jo at han ikke har kjørt altfor fort, for han mister ikke lappen engang.
 13. Selvfølgelig kan de det. Hvordan mener du at de ikke kan det? Du har jo sagt tingene. Hvorfor skulle du lyve om å kjøre for fort? Da er det jo like sannsynlig at du lyver om å ikke ha kjørt for fort.
 14. Det jeg sier, er at jeg ikke tror et sekund på denne historien.
×
×
 • Create New...