Jump to content

Proteus

Medlemmer
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 :)
 1. https://www.tv2.no/nyheter/14683228/ Ladd våpen ved senga? -Ikkeno vi trenger fortelle retten om. Bilde av seg selv mmed dildo? -Han må være drapsmann.
 2. DNA-funn fra legen som foretok obduksjonen på leggen til den ene jenta. Han kan også være kilden til det eventuelle allelet i C25. (Som de ikke fant noen spor etter i de nye undersøkelsene) https://www.tv2.no/nyheter/14666463/
 3. Hadde kvinnen som drepte Kim Eirik Farstad noe på rullebladet fra før? Hun fikk i allefall forvaring og sitter fortsatt inne. For øvrig var hun med på leteaksjonen, noe som ifølge JHA-fanklubben her inne tilsier uskyld.
 4. Akkurat det var nok ikke direkte løgn. Antallet unger han voldtok derimot...
 5. I Moen-saken kunne man jo ikke utelukke at bakterier hadde "forandret" blodtype heller. Man kan ikke utelukke at det var 3-4 andre HV-ungdommer sammen med JHA som gruppevoldtok jentene heller, men ingen som foreslår at det er tilfelle blir tatt særlig seriøst.
 6. Greier man ikke å komme med et svar er jo stråmannkortet en grei bortforklaring.
 7. At noe oppfattes som ensidig betyr ikke nødvendigvis at det er ensidig, men at man har gått i søken etter falsk balanse-fella. Schindlers liste kan også oppfattes som ensidig. Ingen fornuftige mennesker vil likevel avfeie sannheten av den grunn.
 8. Nå er ikke straffen i seg selv det som er målet i Norge. Ser man på andre land hvor man i langt større grad har ønske som straff for avskrekking og hevn, så tyder ikke mengden kriminalitet på at det akkurat hjelper.
 9. Noen saker med mindreårige overgripere: https://www.aftenposten.no/norge/i/KvRqP7/16-aaring-doemt-til-fengsel-for-overgrep-mot-tre-jenter 16-åring fikk 5 år hvorav 4 år betinget. https://www.dagsavisen.no/rogalandsavis/nyheter/fra-retten/2012/08/29/16-aring-domt-for-overgrep-mot-9-aring/ 16 åring fikk 280 timers samfunnsstraff, subsidiært 10 måneders fengsel. Virker nokså lik Viggos sak. https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/0EELXG/15-aaring-doemt-for-overgrep-mot-niaaring 15-åring fikk 100 timers samfunnsstraff https://www.dagbladet.no/nyheter/17-aring-domt-for-overgrep-mot-13-arig-jente/62285263 17-åring fikk 3 års betinget fengsel Man kan vel anta at for overgrepene mot jenta alene ville han fått samfunnsstraff eller høyst måtte sone ett år.
 10. Til sammenlegning ble lommemannen dømt for rundt 70 overgrep hvorav en ble regnet som voldtekt. (Mistenkt for langt flere) Han endte med å sone 7 år.
 11. "Hore" "Homo" osv er jo ikke akkurat uvanlige skjellsord å bruke blant en del ungdommer. De er kanskje ofte noe yngre, men det passer kanskje godt med at han ble beskrevet som umoden.
 12. Det var en annen jente som badet sammen med Lena dagen før, og hun sa at de alltid gikk den andre veien hjem. De ville ikke gå forbi et område med en del "slitent klientell"
×
×
 • Create New...