Jump to content

.,.

Medlemmer
 • Content Count

  1927
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2259 :)

About .,.

Recent Profile Visitors

2361 profile views
 1. Kan ordne en god forklaring når jeg har tilgang til data igjen, for jeg er i grunnen bortreist nå. En ukes tid til.
 2. Forstår du hva bimodal spredning (statistikk) er, og hva et spektrum er? Jeg spør fordi en del som ikke helt skjønner det bruker å tolke det på slik vis. Og da er det ikke rart de blir forvirret.
 3. For den brede befolkningen så er dette en muligheten for et flott fremtidig tiltak.
 4. Som vanlig så imponerer du nokså lite med retorikken din. Er du sikker på at politikk er yrket for deg? Du vet ikke en gang hva ordet kommunist innebærer. Men jeg kan jo ta feil. De du appellerer til er nok sikkert på det nivået. Og det er meget mulig at du bare projiserer deg selv på Støre. Du lyver jo så det renner, og du tåkelegger som bare det.
 5. Nei. Da vet ikke du hvor avhengig folk i Europa er av den gassen nå som Ukraina-krigen pågår. Ta heller en titt på hvor mange det er som sulter, fryser, eller dør av varme på kontinentet fordi de ikke kan ta seg råd til oppvarming, kjøleanlegg, eller mat.
 6. Litt som de andre sier. Enkelte hobbyer, som f.eks. en sportsgruppe - som kan være alt fra klatring, til squash, eller hva som helst av lagspill. Eller brettspillgrupper. En må rett og slett finne ut av hva som er tilgjengelig i nærområdet. Er nokså vanlig med turgrupper. Kontakt helseteam i kommunen. Kanskje de kan lede deg til visse grupper. Fordelen er at man møter folk med litt lignende problemer. Da har man nådd terskelen for de første samtalene ved første skritt. Men en møter en del forskjellige der.
 7. At en av superbrukerne Theo343 forlater forumet. Takker uansett for laget, @Theo343 (takk for meg).
 8. Det er energikrise i flere land i Europa, som er sterkt avhengig av gassen. Liv kan faktisk gå tapt der også. Og krisen er nok ikke over før om noen år. Selvsagt ble det tvungen lønnsnemnd.
 9. .,.

  Svar ærlig

  Det ble skapt først da jeg ble bevisst, og vil slutte når bevisstheten min slutter. Det skjedde fordi jordmoren tømte alkohol i hodet mitt. Enten det, eller en samlet masse ble en gang til The Big Bang. Hvis du fikk en livsødeleggende sykdom, som bare blir verre og verre, hvilke ting ville du sørge for å oppleve før enhver anledning forsvinner?
 10. Joda. Skjønner jo egentlig det. Håper jo at de bare skiper de ut. Men nå er de på et isolert sted, og er en ypperlig anledning for å skape skrekkinngytende propaganda. Slike ting har skjedd før, og Putin har vist at han har tilsvarende mentalitet.
 11. Står skrevet klart og tydelig. Vice er vurdert som nokså pålitelig. Men la uansett til en ekstra lenke for deg. Det er ikke vanskelig å finne frem til originale kilder i denne saken, og de som er involvert er nokså rett frem i sine skriv om hva som skal gjøres.
 12. Nå er de en brikke for en diktator som ikke skyr mye midler. Jeg har lest nok om slik maktspill og hvor lett det er å tilordne situasjoner for folk, selv sine egne borgere. Så ja, akkurat nå så får de sympatien min. Som nokså mange andre ofre i dette maktspillet Putin har iverksatt.
 13. Synes selvsagt synd på de stakkars russerne i Barentsburg, men Russland får heller ta de med seg hjem, om de så må smugles ut med ubåter. Norge skal selvsagt ikke gi etter. Og gjør man mye riktig, og Russland gjør feiltrinn som kan tolkes som angrep, så har de involvert hele NATO. Det finnes ingen tvister som er gjort tidligere om slike avtaler. Så hvordan dette går har ingen noen fasit på.
 14. De samme trøtte, ikke-argumentene du alltid skal spamme hver bidige artikkel med.
×
×
 • Create New...