Gå til innhold

gebit

Medlemmer
  • Innlegg

    55
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av gebit

  1. Hei! Har akkurat kjøpt en d-link dir-655 ruter. Dette med tanke på max rekkevidde gjennom etasjer. Har en eldre laptop, en amilo pro v2000. Spørsmålet er enkelt og greit: hva gir mest ytelse når det gjelder rekkevidde, å kjøpe usb-adapter eller cardbus-kort? (d-link xtreme range) På forhånd takk for svar!

  2. Hei! Jeg har nettopp fått tak i denne laptopen, gammel, men nesten ubrukt. Har tatt clean install XP-Pro, og vil oppgradere minnet.http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=304692&cks=PLC (type SO-DIMM 200 pin) Vil sette inn 2gB, men kan jeg ta DDR2 eller DDR3 minne? Mener jeg selvfølgelig kan montere PC4300 el. PC6000 etc., hastigheten vil begrense seg etter maskinen. Har noen en link til brukbart minne, 2 brikker a 1gB hver, så ville jeg blitt veldig takknemlig!

  3. Nå fant jeg ut noe! Leste dette her:

    http://en.wikipedia.org/wiki/S-Video#_note-1

    (Se under "connector")

    Jeg la litt alufolie rundt pin 3 og 4, og så ble det farger!! Men måtte bevege pluggen litt frem og tilbake, ellers ble det svart-hvitt igjen. Så jeg skjærte av isoleringen, og inni er det 2 kabler, en gul, og en hvit. Noen som vet hvilken av disse som har ledninger fra pin 3 og 4?? (regner med at det er 2 ledninger i hver.)

  4. Hei!

    Har et spørsmål angående kabling mellom PC til TV. Skjermkortet mitt har DVI og S-video utgang. Men TV`en har kun 3 RCA innganger i front, og ikke scart med støtte for S-video. (Er vanlig scart). Ble fortalt at jeg kunne bruke et scart-adapter, men da får jeg kun sort/hvitt bilde. Men etter litt googling, fant jeg denne:

    http://www.svideo.com/7svto3rca.html

     

    Kan og bruke denne jeg fant her, da den gir fargebilde:

    http://www.svideo.com/svideoscart.html

     

    Noen som har prøvd dette, eventuelt vet om dette finnes og få kjøpt i Norge?

    På forhånd takk for svar!

  5. Hei!

    Har akkurat kjøpt en ny spiller og 2 6x9 høyttalere. Har bare disse to høyttalerne, og det skal monteres i båt. Spilleren har 4x40 watt. Det jeg lurer på er følgende: er det mulig og koble front og rear-kanalene isammen slik at jeg kan koble disse til høyttalerne? Har jo bare to høyttalere, og lurer på om jeg vil få noe bedre ytelse i høyttalerne?

    På forhånd takk for svar!

  6. Sitter her med et meget irriterende problem: Har bygget en pc som skal på nett. Men det er ikke bredbånd tilgjengelig der den skal være. Så jeg må koble til med gammelt 56k modem. :cry: Men jeg får beskjeden "feil 680, ingen summetone". Modemet er funnet i enhetsbehandling, alt ser ok ut. OS er win xp pro, og modemet heter "soft v92 data fax modem". Er det mulig at jeg må ha egen driver for dette? (har ikke cd) Eventuelt hvor kan jeg finne den?

  7. Hei!

    Har akkurat kjøpt ny SATA2-disk. Men problemet jeg får er at den viser i bios, men blir ikke funnet av win-xp installasjonsprogrammet, eller på "min datamaskin". Har altså prøvd og installere på den + koble til etterpå. Men blir ikke funnet. HK er et MSI K9VGM-V. Har faktisk prøvd koble den til tre andre pc-er også, men med samme resultat..

    Noen forslag?? Har forresten aldri hatt samsung før, og aldri hatt dette problemet med WD-disker.. :cry:

  8. Hei!

    Har akkurat lagt opp et kablet nettverk ned i kjelleren. Har der og koblet til et kablet ip-kamera. Men med ruteren får jeg ikke tilgang til kameraet. Men internett-tilgangen er ok. Prøvde så med en gammel 10Mb/s 5-ports CNet hub, og da fungerer det. Vil det mest sannsynlig virke viss jeg kobler til en helt "vanlig" 10-100 Mb/s switch?

×
×
  • Opprett ny...