Gå til innhold

nordmann1

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nordmann1

  1. Takker for svar folkens. Håper og tror med litt annen kanalisering så går det bra rundt likevel. Blir skatten redusert automatisk eller er det noe jeg selv skal gjøre? Jeg blir registrert alene på adressen jeg har? Har aldri vært borti noe sånt tidligere og dette er totalt ukjent territorie for meg.

  2. Hei. Det går mot brudd mellom meg og samboeren, vi har to barn. Vi er enige om deling, ett barn per adresse. 

    Kommer til å sitte med gode 4,5 mill i lån, jeg har selv en bruttoinntekt på en god million. Er det noen skattefradrag når man blir sittende med ett barn, uavhengig av inntekt? Er helt blåst på økonomi, men har kun dette billånet og et billån. Vil virkelig ikke at barna skal miste barndomshjemmet sitt, så jeg skal forsøke og sitte igjen med det. Det blir trangere enn det jeg har vært vant til, men slik er nå ståa. Noen som vet?

    Hilsen søvnløs småbarnsfar

  3. Huset er delt 50/50, men håper at exsamboer kan være villig til å ta 100 000 for å bli løst ut. Hun er samarbeidsvillig. Taksten er 5,3 hvis dobbeltgarasjen blir ferdigstilt. Det har jeg ingen intensjoner om å gjøre, da det gjenstår litt på den. 

    Billånet som står igjen er ca 170 000. Studielån ble nedbetalt denne måneden. Hadde ifjor ca 44 000 utbetalt i gjennomsnitt, da regner jeg ikke med ferielønnen i dette.

  4. Huset har pr dags dato ca 4,4 i lån. Betalte ut studielån denne måneden så har ingen andre utgifter enn hus og bil. Eksen har fått det som er av barnetrygd på sin konto så det kommer og i "pluss". Er det noen fradrag en kan påregne i min favør ved et brudd? Prøve å få et budsjett opp her, iallefal sånn grovt regnet. 

  5. Hei.

    Det går en vei i forholdet og lurer på hvordan utsiktene er på å sitte med huslånet selv. Årslønnen ligger på 850 000 brutto med muligheter for litt overtid. Vi har to barn og jeg har 100 000 i oppsparte midler. Jeg har et billån ved siden av som ligger på ca 2500 per måned. Takst på huset er 5,3 per sommer 2020. Nybygg fra 2018. Forferdelig følelse å flytte ut av huset som barna hadde gledet seg å flytte inn i, men når den andre parten har vaklende følelser så er det vanskelig, men det blir litt på siden.

    Hvordan er utsiktene for å sitte med dette huset selv, noen som har tall og komme med? Er det noe fradrag og snakke om da barna blir delt? Er det noe ekstra jeg kan regne med i eventuelle fradrag? 

    Hilsen fortvilet far.

×
×
  • Opprett ny...