Jump to content

nordmann1

Nye medlemmer
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Huset er delt 50/50, men håper at exsamboer kan være villig til å ta 100 000 for å bli løst ut. Hun er samarbeidsvillig. Taksten er 5,3 hvis dobbeltgarasjen blir ferdigstilt. Det har jeg ingen intensjoner om å gjøre, da det gjenstår litt på den. Billånet som står igjen er ca 170 000. Studielån ble nedbetalt denne måneden. Hadde ifjor ca 44 000 utbetalt i gjennomsnitt, da regner jeg ikke med ferielønnen i dette.
  2. Huset har pr dags dato ca 4,4 i lån. Betalte ut studielån denne måneden så har ingen andre utgifter enn hus og bil. Eksen har fått det som er av barnetrygd på sin konto så det kommer og i "pluss". Er det noen fradrag en kan påregne i min favør ved et brudd? Prøve å få et budsjett opp her, iallefal sånn grovt regnet.
  3. Det er sendt forespørsler til flere banker i dag tidlig. Huset er ca 240 m2. Det er lite muligheter for hybel slik huset er utformet, iallefall per idag. Bilen har en verdi på ca 300 000, billånet vil bli slettet om denne selges, ja.
  4. Hei. Det går en vei i forholdet og lurer på hvordan utsiktene er på å sitte med huslånet selv. Årslønnen ligger på 850 000 brutto med muligheter for litt overtid. Vi har to barn og jeg har 100 000 i oppsparte midler. Jeg har et billån ved siden av som ligger på ca 2500 per måned. Takst på huset er 5,3 per sommer 2020. Nybygg fra 2018. Forferdelig følelse å flytte ut av huset som barna hadde gledet seg å flytte inn i, men når den andre parten har vaklende følelser så er det vanskelig, men det blir litt på siden. Hvordan er utsiktene for å sitte med dette huset selv, noen som har tall og komme med? Er det noe fradrag og snakke om da barna blir delt? Er det noe ekstra jeg kan regne med i eventuelle fradrag? Hilsen fortvilet far.
×
×
  • Create New...