Gå til innhold

Bax

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Bax sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Mener det ble krøll med Amd ryzon oppdateringen fra Windows. Har prøvd og installere driver fra tidligere osv.
  2. Ja. Temp på 55 til 65 grader
  3. Hei. har en Asia tuf 15 FA506QM. spiller simple spill som Red Albert remasterd. Spiller online og alt fungerer bra i ca 4 min . FPS på ca 350 når det starter så etter 4 min er vi nede på 50fps. Kommandoen jeg gir tar opp til 2 til 3 sekunder før det reagerer. Det var ikke slik tidligere. Føler det har noe med Ryzen 7 5800 og gjøre. Noen som har en løsning?
  4. Bax

    Lagg

    Hei alle sammen. Takker så mye for du tar deg tid og muligens kan hjelpe meg. Er en gammel spiller som elsket Command Conquer Generals. Nå er det blitt Red Alert Remastered. Har fiber linje på 520 mbit opp og ned.prøvd det som er av innstillinger tror jeg. enda sliter jeg med lagg online. maskinvare er: AMD Ryzen 7 5800H with Radeon Graphics 3.20 GHz 16,0 GB (15,4 GB brukbar) Nvida rtx 3060 ser noen spillere bygger tanks og bygninger opp til halve tiden. Gammelt spill og burdee ikke være lagg på dette da? prøvd diverse tips fra nettet uten og lykkes. Forslag tas med stor TAKK
  5. Hei. Sliter med og holde flyt i spillet til Red Alert online multiplayer. Fps er på ca 800 i lobby. Vifter/kjøling starter umiddelbart når jeg åpner spillet. Fps detter til ca 300 når spillet starter. Etter noen minutter så synker den ned til ca 60.og viftene på maskinen går ned i hastighet. Sitter med en Azus ryzen 7 og rtx 3060 skjermkort. Spillet er jo så gammelt så satser på at det er en eller annen form for endring her. Føler jeg har prøvd det meste. Kiipe er jo når man bygger og dem du bygger imot bygger nesten dobbelt så fort. Takker så mye om du har gode råd.
×
×
  • Opprett ny...