Gå til innhold

klakkify

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av klakkify

  1. Presley skrev (13 timer siden):

     

    Tusen takk begge to for gode tilbakemeldinger. 
    Den kontrolleren bør jeg kanskje prøve ut da, men bortsett fra det så høres det ut som xbox er tingen for meg. 
    Det eneste jeg vet er at Forza drar meg i retning XboX, ellers så har jeg ikke noen formening om platformspesifikke spill egentlig. 

    Hvem av de er best på "hjemmestreaming"? Er den ene mye lettere å sette opp enn den andre? 
    Jeg vet jo ikke hvor relevant dette er lenger, siden TV'n jeg har kjøpt kjører plex tilsynelatende flawless i 4K60fps, men til denne bruken så har jeg fra før en Nvidia Shield pro, men den er opptatt i dagligstua.. 

    Siden du nevner Forza er en fordel med xobx da flere av de eldre forza spillene og det nye forza horizon 5 er inkludert fra dag 1 i gamepass.

    Det med "hjemmestreaming" har jeg liten erfaring med da jeg bruker appene innebygd i TVen til dette.

    • Liker 1
  2. Presley skrev (12 timer siden):

    Jeg har pusset opp kjellerstue, fått montert opp kringlydsystemet og kjøpt ny TV som støtter 4K120fps. 

    Jeg er egentlig ikke noe stort gaminghue, men jeg synes det hadde vært stas å hatt en konsoll å spille på. 
    Jeg vet at PS5 med disc har bakoverkompabilitet samt en kan spille av film på disc der, men til film så har jeg en dedikert "platespiller", så det kommer egentlig til hva er fordelene for de to forskjellige systemene annet enn film? 
    Kunne sikkert brukt noen dager på å lese meg opp på dette selv, men hadde vært fint å få hjelp med en checklist jeg kunne bruke som elimineringsliste.. Regner med disse har for og mot-punkt som jeg ikke engang har tenkt over.. Derfor - hjelp :)

    Jeg har både XBOX Series X og PS5 Disc, og kan prøve å hjelpe deg litt på vei.

    Det jeg liker best med PS5 er kontrolleren og hvor avansert denne er i forhold til xbox sin med haptisc feedback. PS5 har også de beste eksklusive titlene etter min mening. Men konsollen er diger og har en upraktisk form som gjør at den tar mye plass og er ett blikkfang.
    Den er bakoverkompatibel med de fleste PS4 spill, så lenge du har disc versjonen til å sette i platene eller har kjøpt på PS store.

    Xbox konsollen er mindre og mer praktisk og den har også diskstasjon for film. Kontrolleren føles identisk som forrige generasjon. Den er også bakoverkompatibel helt tilbake til orginale xbox. Den har det som kalles quick resume som gjør at den kan lagre en state i 2 ulike spill som gjør at du kan skifte mellom de på sekunder og fortsette der du slapp. Jeg liker også gamepass veldig godt.

    Isolert sett synes jeg xbox tilbyr en bedre pakke om man ser bort fra de eksklusive spillene, men du kan ikke velge feil egentlig. Fornøyd blir du nok uansett.

    • Innsiktsfullt 1
    • Hjerte 1
  3. Tina2305 skrev (Akkurat nå):

    Først og fremst. Takk til @MrMarbles for hint om CDON slipp😇

    Som overnervøs, -tør ikke glede meg før jeg faktisk sitter med den i hånda- type person… Så lurer jeg på om noen kan faktisk bekrefte for meg at dette gikk veien😅🙈

    Ordrebekreftelse fra CDON, og paypal kvittering mottatt. Positivt…. ja?😇

    Og, kan noen fortelle meg når i såtilfelle jeg kan forvente den, om jeg skulle være en av de som får den «sent»?

     

    Ved forrige slipp lå den nesten ute i 2 døgn og alle som jeg vet om fikk før tiden. Selv fikk jeg en uke før anslått tid. Dette var ved forrige slipp i juni.

  4. Statusen på CDON ordren er endret fra kun behandles til behandles og pakkes. Bestilte 5. Juli. 

    Jeg holdt på lenge fra november til februar å prøve å få tak i ps5 uten å lykkes. Fulgte da med her hele tiden og sjekket alle nettsider hver time.

    Fikk så tak i en series x så avsluttet ps5 jakten midlertidig. Nå fikk jeg bestilt 1 dag etter jeg tok opp jakten igjen uten noen anstrengelse mens jeg var på ferie, så tilgangen er absolutt på vei opp! 

  5. Xtranova skrev (Akkurat nå):

    Har faktisk sittet det siste døgnet og vurdert det samme. Man får sikkert solgt den til sommeren med et mindre tap dersom man da omsider har fått tak i en PS5. Får bruke litt tid å se om det er noen interessante spill osv. Kjedelig å måtte begynne spillsamlingen på nytt i enkelte tilfeller. Er vel der skoen trykker for min del.

    Det som gjorde at jeg faktisk valgte å kjøpe Series X nå var gamepass og at jeg hadde både Xbox One og PS4 fra før.
    Men må ha PS5 ved en senere anledning. Liker exclusive spilla der bedre enn på xbox.

  6. Jeg hadde egentlig planer om å skaffe meg en PS5, men gikk lei av å mislykkes der hele tiden.
    Kom da tilfeldigvis over at enkelte Elkjøp butikker hadde fått inn Xbox Series X på lager. Stakk innom den lokale Elkjøpen etter jobb i går og fikk kjøpt i ro og mak over disk. Er storfornøyd med konsollen så langt. Har både Xbox One og PS4 fra forrige generasjon. Blir sikkert begge denne generasjonen også, men slipper nå å stresse og refreshe hver halvtime hver dag i jakt på en.

×
×
  • Opprett ny...