Jump to content

Pinkhealer

Medlemmer
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Spørsmål! Dette er sikker blitt spurt om tidligere, så beklager det. da strømprisen er så J*velig dyr om dagen, blir man fort stressa.. Når jeg miner på Nicehash står det følgende: uptime: xxxx Electricity: 2.576kwh (sistnevnte øker sakte men sikkert for hver jobb som utføres) er det da totalt forbruk over perioden skjermkortet har minet denne økten? og 2.576kwh, regner med at det er da 2,5 og ikke 2500? takker på forhånd.
 2. kommer en sånn Epost noen ganger ja. dem er ikke akkurat så snakksomme rundt levering av skjermkort om dagen.
 3. Kjøpte to stykk 3070 fra NetOnNet i midten av februar. gigabyte 3070 gaming oc og 3070 strix. Flere som fikk tak i tilsvarende kort fra NetOnNet rundt 15 februar? Eventuelt har dere hørt noe rundt lagerstatus?
 4. Takk for gode svar! temp både på cpu og GPU ser bra ut, cpu 68-70 grader underload og GPU 55-68 grader under load. kabinettet har god tilførsel av frisk luft og holder en jevn temp på 55 under gaming. Har selv misstenkt at PSU kan være synderen, kjører nå PCI x16 og alt skal være tilrettelagt for at det skal gå på skinner. ut fra hva jeg kan se i benchmark som er gjort så virker alt til å yte veldig bra, det som er merkelig er at dette bare forekommer på Warezone( Wz reabirth island: 160 FPS på ultra. 1440p, bedre her, men dypper ofte nedom 90-100 fps) WZ issue? noe som ikke overasker meg, men har nå slettet alt info fra batlenet og wz for å så lastet ned på nytt. hjelper ikke... veldig surt og ikke få det man forventer når man kjøpe et såpass dyrt skjermkort, men vender mot at problemet kan ligge et annet sted for nå.
 5. Har akkurat oppgradert fra 1070 ti til et gigabyte rtx 3070 vision. Etter jeg byttet skjermkort virker det som pcn yter dårligere. gledet meg til å virkelig trykke til på Warezone, men etter å ha startet spillet og kommet litt i gang merker jeg at det er noe som ikke stemmer.. Først faller jeg ut av spillet flere ganger før jeg går igjennom alle innstillinger i spillet. Ser da jeg varierer mellom 90-110 Fps i spillet på 1440p. endret på instillinger igjen og ser jeg da får akkurat samme resultat med alt på LOW som jeg gjør på high og ultra. prøvde deretter med 1080p uten endring i fps.... Når jeg overvåker under game eller benchmark ligger cpu o gpu på følgende - CPU 50-70% - GPU 50-80% (noen få ganger kommer den seg opp i 90) virker det som er flere på det store nette som har hatt samme problemene, men uten å finne en løsning. Har gjort følgende uten resultat: - oppdatert bios - formatert pcn - lastet ned spill på nytt - installert nyeste driver på skjermkort - satt øsnket strømforbuk til maksimalt bruker i dag: - Gigabyte 3070 vision - ryzen 5 3600 - Msi 470 Gaming plus - 16 gb ram 3000 mhz ( har til og med vurdert om det kan være PSU ( coolermaster 650w) skal sies at denne er noe gammel ) Alle råd er gode råd akkurat nå
 6. Er det noen her som vet hvilket produsenter som leverer hyppigst? Venter to gigabyte 3070 kort.. virker som det ikke er kommet så mange gigabyte kort i forhold til andre leverandører siste månedene. Noen som faktisk har fulgt med på hvem som leverer oftest?:)
 7. stund siden du kjøpte da eller? ser dem har økt prisen til 9490,-
 8. har et kort i bestilling som var forventet midten av februar. Dårlig med oppdateringer fra dem om dagen
 9. Noen som har fått tak i kort fra NetOnNet siste ukene? Føler jeg har ventet ganske lenge for et 3070 nå..
 10. Noen som kjøpte Gigabyte 3070 kort fra NetOnNet med forventet lagerstatus 23.02? I såfall har du fått kortet enda?
 11. Helt enig! Fikk kjøpt 3070 hos NetOnNet forrige uke. Var flere modeller liggende ute i over en time.
×
×
 • Create New...