Jump to content

Pinanoman

Medlemmer
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ok, da bare går jeg for det hvis hun virker interessert i morgen Et kjapt spørsmål til. Burde jeg la henne ta initiativ neste gang? Så og si alle gangene er det meg som har spurt henne ut, men hun hintet sterkt til at jeg skulle spør henne første gangen vi var sammen. Virker litt som hun vil at «mannen» er den som skal ta initiativ, i tillegg til at hun er veldig sjenert. Jeg er også midlertidig i en annen by 4-5 dager i uken som er 3 timer unna, så vi må planlegge rundt meg hele tiden. Hva synes dere? Skal jeg vente til hun tar initiativ neste gang og hinte litt til det eller skal jeg spør frem til det virker som hun mister interessen?
  2. Takk for tipsene, utrolig mye bra! Hadde det vært innafor å spurt om det kyss hvis hun responderer bra på småtingene? F.eks at hun ikke trekker seg unna eller virker ukomfortabel.
  3. Heisann. Har vært ute med ei 4 ganger nå, men det har ikke skjedd noe fysisk. Vil tro det er mest fordi både jeg og henne er utrolig sjenerte. Er mest meg som har tatt initiativ, men hun har virket kjempe interessert hver gang jeg har spurt henne. Hvordan kan jeg være litt mer fysisk med henne, eller lettere sagt flørte uten at jeg fremstår som en creep?
×
×
  • Create New...