Jump to content

Eksepto

Medlemmer
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Eksepto

  1. Ramen jeg bruker fungerte i det hovedkortet med den CPUen før jeg fikk det. Har 3 forskjellige sett jeg bruker, alle er kompatible
  2. Får ny PSU imorgen så får teste da.. Eller brukt, men ny :d
  3. Idag fikk jeg disc read error helt uten videre, måtte formatere... Sier det noe noen?
  4. DIM Slot-b2 fungerer både med 1333 og 1600, ingen av de andre fungerer, men finner alle dim slots i bios.. Må være psu da? Eneste jeg ikke har byttet, pcen er jo helt ny utenom psu og SSD
  5. Prøvde det du sa, samme problem, booter kun med 1 brikke i dim slot b2
  6. Ja, det fungerer med og uten xmp
  7. XMP virker, men bare med 1 brikke i dim b2
  8. Brikkene + cpuen + hovedkortet jeg bruker nå fungerte før jeg fikk det.. :S Det var 2x4 brikker som sto i a2-b2. Når jeg fikk det hjem til meg så fikk jeg samme problem som med det gamle hovedkortet mitt, alt er byttet ut utenom psu og SSD..
  9. Skal prøve det, men hvorfor restarter den seg på optimal settings? Slik var den på det gamle hovedkortet også.. Ikke nok strøm?
  10. Får ikke bilde på skjermen med optimal settings, pcen restarter seg og ruller tilbake til normal..
  11. Hovedkortet jeg bruker fungerte før jeg fikk det, det fikk jeg bekreftet av ganske pålitelig kar.. Jeg har samme problemet på begge kortene, så det er ikke hovedkortet
  12. Jeg er ganske sikker på at det ikke er minnet.. Testet brikkene i en annen pc, alle fungerte smertefritt. Har 3 sett nu.. Det eneste jeg ikke har testa er PSU, visst det ikke funker da, så gir jeg opp
  13. Jeg har prøvd med andre brikker for lenge siden, burde kanskje opplyst om det, samme problem Det er IKKE minne det er noe galt med.. Nytt HK, ny cpu, ny ram, samme problem.. Det eneste jeg ikke har byttet er PSU. Åpnet PSU her forleden, det var et tjukt teppe med støv inni, det var endeløst med støv og drit, kan det forårsake en kortsluting en plass slik at dim slottene ikke får nok strøm?
  14. Ja, men kun b2.. Kan bla igjennom de andre slottene, men er kun b2 som er koblet til
  15. Heisann! Jeg gjennopprettet pcen etter hovedkort bytte via windows, ikke usb eller cd-rom Det er en legit versjon av Windows visst det er du mener? Hva skal jeg se etter i bios?
  16. Hei! For en stund tilbake ville ikke pcen boote, tok ut alle ram brikkene og testet i alle portene, kun slot 4 som funker, alle brikkene fungerer i den samme porten så ram er utelukket, bestilte nytt hovedkort, samme problem.. Tenkte kanskje det var CPU, byttet CPU, samme problem.. Har også byttet minne flere ganger, så det er -UTELUKKET- Kan det være PSU? Noen som har hatt lignende problem? Setup: i5-2500k 1060 3gb 16gb corsair 1666mhz (får kun bootet med 4gb i slot 4) p8z77-v pro 750w psu
×
×
  • Create New...