Jump to content

GaliMattis

Medlemmer
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by GaliMattis

 1. Fikk sporingsnummer osv fra coolshop. Det er forskjellig status på «hjelt hjem-sporing» og postnord.no sporing. På postnord sin side står det at de kun har mottatt melding om pakke, men ikke selve pakken. På helthjem så har leverandør hentet pakke og er videresendt. Toppen av kransekaka er at pakken bare veier 1kg, så er ikke helt avslappet før jeg ser playstation i pakken, og ikke bare dualsencekontrollern
 2. Fikk bekreftelse på bestilling av coolshop 13.06 - fikk bekreftet fra kundeservice at jeg får en av de som var på lager. dog ingen sendingsbekreftelse.
 3. Det virker for godt til å være sant. Har ikke sett noen slipp der så mange her inne har fått tak i konsoll i samme slengen. Lukter nok at både coolshop og CDON har tatt seg vann over hodet - dessverre. Tviler for at alle som forhåndsbestilte hos CD får fra 3.3 leveringen
 4. fikk bestilt fra coolshop og forhåndsbestilt fra CDON. Når jeg får leveringsbekreftelse fra coolshop kommer jeg til å kansellere fra CDON. Noen som vet om den blir insta lagt ut igjen?
 5. Hei! Noen som har fått tak i disc men som egentlig vil ha digital? Forhåpentligvis sitter jeg på andre siden av bordet i løpet av uka, og om det er tilfelle er jeg svært interessert i å bytte(betaler mellomlegg selvfølgelig). Om den er tatt i bruk spiller ingen rolle for meg. Håper innlegget er innenfor retningslinjene, ettersom forholdene legger tilrette for at folk tar den versjon de får tak i, og ikke nødvendigvis den de har behov for eller ønsker :)
×
×
 • Create New...