Jump to content

Koreæ

Medlemmer
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Koreæ

 1. NetonNet solgte i går, og det virket som at ganske mange her fikk kjøpt. PK solgte noen bundles i dag, men de gikk fort tror jeg. Noen spår at NoN skal legge ut noen digitale versjoner snart, men dette er nok bare antagelser siden de hadde fått inn disk versjon. Det er power-trekning lignende elkjøp sin i morgen. Denne kan du finne link til om du blar et par-tre sider bakover i historikken. Ellers så er det vel bare den vanlige følge med overalt som gjelder. Lykke til!
 2. Virker som at det ikke har spilt så mye rolle hvilken hastighet man har valgt, men at de bare har tatt med seg så mye som mulig. Jeg valgte prioitert og får levert på torsdag midt i Oslo. Bestilte 14 droppen, så kan være at du var med på den kl. 10.
 3. Jeg bestilte på 14 slippen med hurtig levering. Fikk bekreftet at den var plukket opp fra Borås kl 1521 som dere og har forventet leveringsdag på torsdag. Jeg bor midt i Oslo Sentrum og de leverer den til hentested. Hadde virkelig håpet den skulle komme i morgen, men må jo bare være happy for at den endelig er på vei.
 4. Jeg fikk bestilt kl. 14:05. fikk ordrebekreftelse 14:08 og fikk leveringsbekreftelse kl. 18:32. De har valgt å ha emnet "leveransebeskjed" på leveransebekreftelsen så jeg var først sikker på at jeg nå skulle få beskjed om at de ikke hadde flere igjen.. De vet å skremme folk.
 5. Ah, hadde ikke fått med meg den. Ser at dette var før de åpnet for salg for en andre gang. Kan være at du har rett, men synes det virker litt rart at de skal åpne for salg igjen da også. Kan være at de stenger den for en periode for å gjøre seg opp antall bestillinger for så å åpne det om de ser at de har flere igjen. Får bare vente litt til i spenning og se hva som skjer. Mer puls ved kjøp av en playstation enn når jeg kjøpte meg leilighet. Er faktisk litt for sjukt.. 😛
 6. Fikk også lagt inn ordre! Betalt via vipps og fått ordrebekreftelse på epost. Kan vel ikke kansellere ordren da? Eller har noen fått tilbakeført penger etter at de har kansellert ordre?
 7. Årsaken er at jeg ønsker meg en blu ray spiller i tillegg, og da løser disc versjonen begge deler. Vet at du får rimelige blu ray spillere også, som sikkert er bedre, men liker ikke å ha for mange ting under tv'en.
 8. Er litt usikker på dagens trekning. Ønsker egentlig en maskin med disc, men vet ikke om jeg klarer å si nei takk til en digital versjon på dette tidspunktet. Lurer på hvor mye tap jeg må selge denne til om jeg skulle ønske å bytte når maskinene blir tilgjengelige for alle. Kan tenke meg at det vil være flere som ønsker å gjøre dette da. Vi kan komme til å se en stor mengde "billige" maskiner på Finn når den tiden kommer..
 9. Tror alle som har lyst på en ps5 kommer til å kjøpe denne fra Power også om de får muligheten til det. Det som blir problemet til Power i ettertid er at mange vil foretrekke å bruke Elkjøp til kjøp av andre varer som det ikke er kamp om. Og da vil de kunne merke et tap som er mye større enn hva ps5 har brakt dem av omsetning.
 10. Du trykker deg inn på "Edit options" under oppføringen din inne på "watchlist". I menyen der har du "Schedule checks" og kan velge hyppighet på når nettleseren skal sjekke etter oppdateringer. Jeg har satt på "random" mellom 1 og 3 minutter, men jeg vet at noen anbefaler enda hyppigere tester.
×
×
 • Create New...