Jump to content

Herbert123

Medlemmer
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Betyr bekreftelse bare at vi har fått forhåndsbestilt eller at vi kanskje kan begynne å forberede oss til litt gaming til uken?
 2. Sorry for dårlig formulering med "meldte seg på". Mente forhåndsbestilling. Da bestille jeg ihvertfall nå og håper at det sendes en ut til meg men var jo veldig sent ute da. Satser vel også på at man kan avbestille hvis ikke alt går etter planen:)
 3. Forstår jeg det rett at folk får tilsendt fra cdon når de melder seg på selv om det står en eller annen gang i mai? Jeg droppet det siden komplett skal levere 01.mai og ville ikke risikere dobbel opp.
 4. Yohoo folkens. Var det bare disc som hadde slipp på NoN idag? Lurte også på hvor man burde si at distill skal sjekke, er det bare å velge der det står pris og så slå på for at den skal si ifra? Suger på slikt':)
 5. Hei folkens! Virker som de fleste har fått seg en ps5 og koser seg. Det er flott! Men for vi som fortsatt mangler hadde det vært flott med litt slik info også. Jeg er dessverre en surrete tobarnsfar som ikke rekker å sjekke så ofte men lurer på om noen hadde fått kjøpt sist uke? Så at best buy hadde fått inn igår og tenkte at det kanskje betyr at flere er på vei hit også? Hva tenker folk?
 6. Solgte cool shop disc og digital? Siden cdon er ferdig og power aldri sender ut mail er det vel ikke noe moro å vente på? Merker at det går litt inn på meg å helle tiden gå inn på denne siden og bomme på drops grunnet jobb:(
 7. Ga litt opp i noen dager og ser at PK og Netonet har solgt idag. Det gikk meg hus forbi. Var det siste sjanse før neste bolk kommer eller venter man fortsatt på noen butikker?
 8. Siden elkjøp gikk i dass lurer jeg på hva som står på folks komplett bestilling? Når har dere forventet levering? Skjønner ikke hvorfor det aldri forandrer seg siden de må jo ha fått en haug av playstation?
 9. Har noen fått noen forandring på leveringen for disc versjon av ps5 på komplett? Så noen hadde fått det på digital.
 10. Siden komplett sier jeg har forventet levering 02. Mai betyr det at de venter på neste leveranse eller har jeg en sjanse. Bestilte vel i juni?
 11. Hvor mange sider har solgt ps5 idag? Forstår det som at folk har kjøpt på netonnet og game zone? Får komplett, coop og lignende også nå?
×
×
 • Create New...