Jump to content

sjurba

Medlemmer
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Sjekk stavinga! lsass - er normalt lsas - er humbug Samme som svchost vs. scvhost. Poenget er at spionene ligner på vanlige prosesser. Noe ala www.googel.com Sjur
 2. Hvilken fw bruker du da? Jeg kjører passthrough uten problem... S
 3. Hei, bare lurte på om det er mulig å unngå å laste ned ekstra lyder som adminer driver å legger til.. Tenker på "Headshot!", "Rampage" og alle de der. Vet det er mulig å skru de av på hvert brett (kan gjerne minne meg på komandoen for det..), men om det er mulig kan jeg gjerne tenke meg å la vær å laste de ned også. Tar jo tid vettu.. Om spm er besvart tidligere, hjelp meg gjerne å finne fram til tråden evt. gode tutorials, faq sider.. S.
 4. Har du problemer med Telenor ADSL? Kun surfing, dvs. port 80, som funker? Fildeling, online spill, etc. streiker? I såfall er det stor sannsynlighet for at Telenor har begrenset kontoen din slik at du kun har tilgang til port 80! Hvorfor? Fordi du har virus og/eller trojanere på maskina di som sender ut spam og prøver å infisere andre maskiner. Løsning: Sjekk mailkontoen din (ett_eller_annet@online.no), ved å logge inn på http://online.no. Der ligger det en e-post fra Telenor som forklarer hva som har skjedd, hvorfor, og hva du kan gjøre for å rydde opp og få åpnet kontoen din igjen. Sjurba PS: Lei av å svare folk som har dette problemet. Kanskje denne kunne gjøres sticky? Mods? Uansett, nå kan jeg i allefall bare sende link til denne tråden. Edit: Godt forslag.
 5. Mens du er inne på kontoen din så kan du sjekke mailen der også. Mulig det ligger en mail der fra Telenor som forklarer deg at de har sperra alle porter untatt port 80 pga. virus, trojanere, spam etc. S.
 6. Du kan prøve en whois på ip-adressen, så får du kanskje ut litt mer informasjon.. F.eks. her: http://www.all-nettools.com/toolbox s.
 7. Tja linksys.com er vel et naturlig sted å begynne. Sukk.. http://www.linksys.com/international/produ...oid=25&ipid=611 S.
 8. Det er nok kun dritten du laster ned som gir sånne utslag ja. Og selvsagt dritten som kommer når lillerbroren din surfer skumle sider... 1. Last ned og installer anti-spyware fra Microsoft, spybot og adaware. 2. Bytt til Opera eller Firefox. 3. Prøv å se om du får til å sperre all utgående traffik fra mors/lillebrors pc untatt port 80 i routeren din. S.
 9. Har du telenor? I såfall har de sperret alle porter untatt 80 fordi du har/har hatt masse virus og trojanere etc. Sjekk eposten din @online.no. S.
 10. For å sjekke om du kommer fram til FTP serveren utenfra kan du bruke f.eks. shields up: https://www.grc.com/x/ne.dll?bh0bkyd2 Kjør common ports, evt custom port 21. Hvis den er rød - open, skal det være mulig å koble til utenifra. Da kan du jo evt. få en kompis til å teste. Hvis den er grønn - stealth, er det nok feil oppsett i router evt. blokkering hos ISP. (Hvilken ISP har du da?) Hvis den er blå - closed, er det muligens noe muffins som skjer. S.
 11. Pass på at du får med deg dette da: Hva skal man med hjemmetelefon når man har bredbånd?? Sukk. Så jo ellers veldig lovende ut. S. PS: Det å åpne porter i NGT router er ikke spesiellt vanskelig. Google viser deg hvordan...
 12. Jeg har ihvertfall ikke hatt noen problemer siden jeg fikk det til. Men hva slags programmer er det snakk om da? Husk at selv om ip-passthrough er på så vil forsatt filteret og server lista være aktiv. Så du må huske å skru av disse.. S.
 13. Filtereret trenger du bare å gjøre noe med dersom du skal åpne porter <1024. Hvis du ser litt nøye ser du at du har en regel som åpner alle porter over 1024. Mao. for disse trenger du kun sette opp virtuell server. Har du forresten kun NGT modem eller har du router i tillegg? S.
 14. ROla og kjhanken, jupp dere har selvsagt rett. Det er QoS light vi snakker om her, og båndbreddekontroll er nok en mer korekt benevning enn QoS. Men ekte QoS har jo, som dere påpeker, brukeren ingen kontroll med. Det eneste de kan gjøre er å bestille bredbåndstelefoni fra tilbydere som Telenor eller NGT. Men for alle de som ikke har gjort det, vil jeg si at båndbreddekontroll vha i Wondershaper i routeren er en veldig god måte å sikre seg mot at dårlig lydkvalitet i telefonen (eller skype for den saks skyld). S. Til ROla's digresjon: Sånn sett burde vi jo ha gratis tellerskritt til alle andre IP-tlf tilbydere. Men kanskje de faktisk har slike avtaler, og bare ikke forteller oss om det..? Klingende mynt rett i kassa...
 15. Du må sette S-video utgangen til Primary Display. Prøv høyreklikk på skrivebord->Properties/Egenskaper->Setting/Instililnger->Advanced/Avansert->Displays Der ser du bilde av monitor, panel og tv (Håper jeg). Under bildene ser du to blå knapper, hvor av en er en prikk med sirkel rundt. Den angir primær display og du må altså trykke på knappen under TV. S.
×
×
 • Create New...