Jump to content

RigmorK

Medlemmer
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

35 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kanskje, men smitten flater ut nå. Tror ikke vi blir å nå like mange smittede som forrige uke.
 2. Utrolig at de ikke kan pågripes da det er ganske alvorlig kriminalitet de har begått. Lurer på hvor de setter grensen for pågripelse.
 3. Nei, du vil få sporingsnummer når den blir sendt. Eventuelt legges dette inn automatisk i appen, gjennom telefonnummeret ditt, etter at CDON har produsert pakken din. Forventet lagerdato er 16. april, så det er ikke vits å følge med så mye framover. Kanskje er du heldig og at de sender den før dette.
 4. Fordi den hverken er sendt eller planlagt sendt med det første. De antar at den blir sendt i løpet av april, hvis du er heldig så sendes den før dette.
 5. Det er ikke synd på deg. Sjekk ut denne tråden, der vil du få hjelp til å sette opp Distill. Jeg har fått tak i konsoll til meg selv og en venn, kun ved hjelp av Distill og dette forumet. Distill koster penger, men det gjør Playstation 5 også. Om du har iPhone kan du få tilgang på Distill gratis i 7 dager ved å starte abonnementet gjennom appen. Kan skjønne frustrasjonen din, men dette er ikke en ubrukelig tråd. Den har hjulpet mange i jakten på PS5, meg inkludert. Jeg kommer til å bruke de siste dagene av Distill-abonnementet mitt til å varsle om eventuelle slipp i denne tråden. Lykke til!
 6. https://www.pressfire.no/artikkel/Stor-forbrukertest-Halvparten-flger-ikke-loven-ved-reklamasjon-p-spillkontrollere Vi snakket også med Forbrukerrådet, som uten særlig tvil kunne slå fast at spillkontrollere har fem års reklamasjonsfrist – ikke to. - Et produkt som er ment å vare vesentlig lengre enn to år, har fem års klagefrist etter forbrukerkjøpsloven. Det er ingen tvil om at en spillkonsoll har en levetid langt over to på, og dermed har fem års klagefrist, sier juridisk seniorrådgiver Thomas Iversen i Forbrukerrådet.
 7. Jeg ville kontaktet PostNord sin kundeservice og hørt om de kan oppgi grunnen til at den er satt på lager. Har fått samme oppdatering på tidligere forsendelser med PostNord, uten at det medførte annet enn en liten forsinkelse. Er i samme situasjon selv, fikk også kjøpt fra Power. Min ble sendt i kveld, så det hadde vært fint med en oppdatering hvis du finner ut av det😊
 8. Enig. Skjønner ærlig talt ikke frustrasjonen til folk her inne. Greit nok med de som opplever at pakken deres blir borte, men 99% av innleggene viser bare helt normale leveringstider. Lager unødvendig mye støy i tråden for de som ikke har fått tak i ennå.
 9. De kan ikke bare kansellere en ordre etter de har sendt ut ordrebekreftelse. Det er da en juridisk bindende avtale og CDON plikter å levere.
×
×
 • Create New...