Jump to content

RigmorK

Medlemmer
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

20 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Tuller du nå? Selvfølgelig er det «vits» å bestille fra Power, de sender med Postnord eller Helthjem. PS5-esken uten emballasje overlever transporten med samtlige seriøse fraktselskaper i Norge. Esken vil nødvendigvis ikke se like bra ut som hvis den hadde vært pakket inn. Hvor du bor i landet er irrelevant, du må ha hatt særs uflaks ved tidligere anledninger. Skulle du være så uheldig at noe skjer med pakken din så vil Power garantert ordne opp.
  2. Jobber i butikk med utlevering av pakker for Posten. Anslår at jeg har levert ut 10 PS5 fra Elkjøp, hvor alle har vært solid pakket inn og med legitimasjonsplikt som du beskriver. Dette må være et unntak, men det er fortsatt ubegripelig at de sender den slik.
  3. Jeg er en gutt som sammen med kjæresten min i Norge kan gi deg et tips om å følge med på Power i dag, onsdag, kl 10. Ingen vet når forskjellige forhandlere dropper, så dette er bare ren gjetning fra min side. Du kan prøve å følge med her eller andre steder, men ofte går det kun sekunder fra konsollen legges ut for salg før den er utsolgt. Et tips er å bruke Distill, da vil du kunne få varsel når PS5 blir tilgjengelig. Det er en egen tråd for dette her:
  4. Jeg ville ikke vært bekymret. Fikk akkurat leveringsbekreftelse selv, så din er nok rett rundt hjørnet!:)
×
×
  • Create New...