Jump to content

bartender.wannabe

Medlemmer
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hei, Jeg har fått mulighet for å starte en bedrift sammen en kompis. Vi ønsker å ha med en investor, som kan hjelpe bedriften med en del kunnskap innen økonomi og strategi. Vi vil starte en AS. Hvordan ville dere organiserte bedriften? Ville dere hatt alle 3 eiere i styre? Ville dere laget forskjellige aksjeklasser? Vi vurdere å gå inn med 50 k hver. Er det mulig å selge mindre % av selskapet for 50 k eller må investor få samme % av selskapet som oss? Hva tenker dere om eksterne styremedlemmer? Vi vil unngå at, dersom det blir uenigheter i fremtiden, investor få mulighet til å kjøpe oss ut eller ta kontroll overbedriften. Hvordan kan vi sikre oss at dette ikke skjer? I utgangspunktet blir jeg styreleder og dagligleder i bedriften. Det kommer sikkert flere spørsmål underveis, så alt av tips, kommentar, erfaringer er velkommen og kan være avgjørende for suksess av prosjektet. Takk på forhånd!
  2. Dette var en fantastisk og oppklarende svar. Tusen takk for hjelpen!
  3. Tusen takk for svar! Med andre ord: Det er lov å servere 1 mugge med Margarita? La oss si at det er plass til 4 stk i en mugge. Det blir ikke brudd på alkoholloven å hele 16 cl tequila i samme drink? Beklager hvis det er en dum spørsmål, men jeg syns loven er litt uklart og åpent for forskjellige tolkninger.
  4. Hei, Jeg har nylig besøkte en restaurant som servere mugger med diverse cocktails. Da jeg ikke finne noe om dette i alkoholloven, jeg lurte litt på: 1. Er dette lov? 2. Hvor mye (cl) kan en servere i en mugge med en drink (td margarita)? Jeg går ut i fra at hver mugge har plass til ca 0.75 cl.
×
×
  • Create New...