Jump to content

Kageng

Medlemmer
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)
 1. Endelig skjer det noe etter 1 time venting på chat. Purret og 30 min etter det sendte de, er nå i Tyskland så får nok buds på mandag eler tirsdag. S21u min ihvertfall blir ikke særlig varm selv om jeg har spilt 1 time med genshin. Får ca 6-7 timer sot så er fornøyd. Har alltid en lader i nærheten enten det er hjemme eller bilen så null stress å måtte lade den en- 2 ganger hver dag. Eneste minus med Samsung er at den lader altfor tteigt, kommer fra oneplus 7 pro.
 2. Jøss får du meldinger? Mrmidget... Ikke hørt noe fra dem
 3. Windoge. Ja står fortsatt prep for dispatch. Når la du inn bestilling?
 4. Snodig. Står fortsatt preparing dispatch hos meg. Bestilte 2. Februar
 5. Mange so. Har opplevd at mobilen er ustabil pga app versjoner og cache som ikke r kompatibel. Finn ut hvilken app som siger batteri, reinnstaler
 6. Sjekk hva som bruker batteri. Brukte du smart switch da du byttet telefon?
 7. Skjermen på ultraen er vel også ny tech og mer lyssterk hvis du er mye ute i sola.
 8. Har den nyeste update og virker som batteriet er bedre men jeg hadde bare mobilen noen dager før og da satt jeg jo å installerte alt mulig. Ingen betydelig drain på natta
 9. Sto at buds skulle bli shoppet ut 4 februar men står processing enda, noen andre som fortsatt venter på buds pro?
 10. Er jo ikke verre enn at du importerer en snapdragon versjon hvis du ønsker det. Er mange ting som er annerledes i andre land som ikke gjelder Norge eller EU. Flesteparten av oss i Norge kjøper exynos versjonen som ikke er så mye dårligere.
 11. Rart. Jeg har sittet å spilt pubg i 2 timer uten at den blir plagsom varm og kjennes ikke noe varmere enn oneplus pro under spilling.
×
×
 • Create New...