Jump to content

TylerDurden7777

Medlemmer
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 :)
 1. Ser noen på tv i 2021? Er evig med YouTube kanaler for enhver smak
 2. Svarte til en over i tråden som hevdet at noe bare var bra bare fordi mange brukte penger på et produkt. Jeg er for at folk kan bruke penger på hva de vil!
 3. Folk betaler for å røyke og ødelegge helsen, røyking må være bra når folk er villige til å betale for det.
 4. Man burde gjort med BF som med CSGO- CS 1.6 . Bare forbedre map og småting gjennom 20 år istedenfor å stadig gå 2 steg fram og 3 steg tilbake som BF gjør. Bad Company 2 er også er bra spill btw. Aldri problem å finne servere med folk online på PC.
 5. Folk har spurt Dice/EA om dette i mange år og de presterer å gi ut BF5 som er mer Call of duty enn Battlefield og i tillegg "if you dont like it dont buy it" arrogante utsagn.
 6. Etter BF5 og cyberpunk 2077 bør alle være veldig skeptisk til noe hype av BF6 og kutt ut å pre-order spill fra EA. Enn så lenge så er Squad og BF3 ganske kule spill. La oss håpr BF6 blir et forbedret BF3 men det er kanskje for mye å forvente...
 7. Hund er utrolig plagsomt for naboer. Selvom du liker hunden betyr ikke det at andre liker bjeffing til alle døgnets tider. Spar naboene dine for mye stress ved å ikke skaff deg hund. Noen veldig få klarer å passe hunden skikkelig slik at den ikke støyer men det er under 5% tror jeg. Folk flest gir litt f etterhvert om hunden deres støyer og naboene må lide for det.
×
×
 • Create New...