Gå til innhold

mådderbitsj

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mådderbitsj

  1. øyyhh!! gjør dere narr av skjermkortet mitt eller...? ja så har jeg et dårlig skjermkort....! ska dere henge meg ut for det..? nei det var ikke tanken å klokke det nei bare å få det litt fredelig, men ettersom dette kortet ikke har noe vifte så har jo det litt lite for seg, sant, men er det ikke bedre å prøve vannkjøling på et sånt billigkort enn å drite seg ut med et dyrt et...? men det er kanskje ikke no problem for unger som har foreldre som driter penger og som får alt de peker på, inkl. datautstyr. de kan bare ødelegge kort i hytt og pine og når det ryker løper de bare bort til mamma og spør "mamma...*snufs* skjermkortet mitt gikk i stykker...kan jeg få 1000 kroner til et nytt...?"

    "klart det gullgutten min, her har du 2000. bare si fra hvis du trenger mer"

    veit du hva som skjer med slike unger...? de får masse penger og foreldra har ikke peiling på hva de bruker spenna på, og veit du hva det er? dope, bitches & alcohol! dæmn rait! narkomane alkoholikere med aids, det er det de blir! åsså blir de bura inn da vettu, er jo ikke lov å kjøpe hverken dop eller damer vettu... så når purken kommer kjørende med deg til politistasjonen, veit du hvem som skal stå der og le da?? me, baby, me!!!

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    hehe.... :tease:

  2. her er bildet... jeg fikk ikke kameraet te å funke så da måtte jeg ty til paint... lenge leve paint. brikken er klin lik på begge sider bortsett fra at på den andre siden er det et klistremerke til der det bare står IBM FRU PN 36L9100 DIMM (128mb)... vet ikke om det her sier dere noen ting men jeg har i hvertfall lagt det ut nå da. :hrm:

    post-124-1096329655_thumb.jpg

  3. dette gjelder brodern si maskin, han har ei sånn elkjøp-maskin, og jeg kjøpte skjermkort til den men det passer ikke. mitt gamle skjermkort passer heller ikke. det virker som agp-en er mye mindre enn vanlig agp, og en annen ting er at det er mye mindre avstand fra der kortet skal stå og til bakveggen på kabinettet enn det er på andre maskiner.. jeg satte i mitt gamle skjermkort som er pci og det stakk jo 2 cm for langt ut av maskina bak.. hva slags kjermkort skal jeg kjøpe?? kan jo bestille hva som helst fra nettet men det kommer jo ikke til å passe...

  4. joda, har masse deler liggende og tenker å sette det sammen til en bastard av en pc.. har en gammal duron 700 mhz og ram fra ibm-en min men må ha et nytt/brukt h-kort. problemet er at det bare står dimm på ram-brikken.. faren er kanskje høy for at jeg driter meg ut nå og viser for hele verden min tafatte kunnskap når det gjelder data, men hva slags ram er dette? tenker å bruke denne rammen på det nye h.kortet.

  5. 128 mb skjermkort og half-life hakker når jeg setter på høyest oppløsning, 1280*1024 trur jeg det var... akkurat som om bildet "knekker" når jeg snur meg fort... er det no feil, eller er grafikken så god at det hakker..? nå må det sies at jeg bare har en p3 500 mhz prosessor og at jeg bruker kortet i denne maskina bare pga det ikke passer i den andre... skal oppgradere snart... men skulle jo tru at det gikk glatt selv om det bare er en 500..? er jo ikke så sinnsyke maskinkrav på hl liksom..?

  6. på hovedkortet er det metall rundt skruehullene du bruker for å feste h.kortet i kabinettet med.. har dette metallet noe funksjon...? ser at flere som moder, lager eget kabinett av materialer som ikke er strømførende, feks, plexiglass og tre. da kan jo ikke dette metallet rundt hullene ha noe funksjon som feks jording eller whatever...?

  7. ja du leste rett. har finni meg ei pumpe fra ei gammel vaskemaskin men den er jo rimelig dritsvær i forhold til de som kanskje brukes vanligvis... har jo sikkert en kapasitet på et par tusen liter i timen (hakke peiling..), mens det anbefalte for avkjøling er vel 3-500 l/t er det fullstendig overkill å bruke ei så svær pumpe?

    nei jeg gidder IKKE bruke masse penger på dritmaskina som jeg har, så hvis ruklet ryker kommer jeg ikke akkurat til å felle noen tårer av den grunn... men er det mulig å bruke ei så svær pumpe? hva koster ei bra pumpe egentlig?

×
×
  • Opprett ny...