Gå til innhold

Anonymtilhenger

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Anonymtilhenger

  1. Kan selger hevde at vi avlivet hunden før hen fikk gjort avbøtende tiltak, selv etter at vi har på fronten med å si at den avlives hvis ikke? Selger viser ingen intensjoner til å ta hunden tilbake eller ta operasjon, samt leste noen av meldingene hvor vi var tydelige på hvilke alternativet hen hadde?
  2. Hei Jeg og samboeren min kjøpte oss en Siberian Husky i april. Da vi kjøpte den så hadde selger krysset av "Hunden er veterinær besiktet. Attest heftes ved avtale" [JA] Men samme dag vi hentet han merket vi at hunden haltet, og for dagene som gikk ble det bare verre og verre. Selger mente det var "lang kjøretur som gjorde at han haltet". Men så ba selger meg gå til veterinær for å undersøke hunden, noe som vi også gjorde. Vi ble videresendt og måtte ta røntgen av han. Da vi gjorde dette så var vi hos en godkjent NKK-dyrlege som fant ut at hunden hadde det som kalles patella luxation grade 4 - klikk for å lese om det. Kort fortalt så er det at kneskålen ikke er på plass, og holder seg ikke på plass om du vipper den tilbake, uten operasjon. Denne dyrlegen sier også at det er fra barndom, men ikke avl. Selger i ettertid nektet å svare meg på 2 uker og da var jeg aktiv på å be henne hjelpe oss å ta en riktig avgjørelse på hunden. Dessverre så ble vi totalt oversett de to ukene uten at selger leste eller svarte, men var aktiv. Da falt en endelig avgjørelse på oss, og vi måtte ta livet av han. Nå samler vi opp dokumentasjon for å opprette sak mot selger, og har funnet ut av selger har solgt oss en hund med "helseattest" som er tatt FØR vaksinering, og dyrleger stadfester til meg at denne IKKE kan brukes som salgs attest da undersøkelsen koster 7xx kr INKL. vaksinering. En salgs attest skal ha utvidet helsesjekk, og på NKK sine nettsider finner man en salgs attest hvor det bla. SKAL sjekkes ben og ledd. Jeg trenger hjelp her, hvem skal jeg gå til og hva kan jeg gjøre?😔 Selger nekter for alt.
  3. Jeg har avtalt og selge en stasjonær PC med skjerm for 7000 kr til en på Finn.no. Jeg sa klart og tydlig til han at jeg ikke kunne overlevere i helgen da vi var borte, og spurte om han trengte den "asap" og fikk til svar at han ikke gjorde det. Jeg sa dermed den kunne hentes søndag rundt 19.00 eller mandag, og han sa søndag funket. Igår så sendte jeg melding og sa jeg var hjemme 21.30 pga. forsinkelser i trafikken, og fikk ikke svar. Idag sendte jeg meldinger til han og sa han kunne hente idag, og fikk da til svar at han hadde fått en bedre deal hos noen andre, og kan heller by meg 6000 kr. Jeg har slettet alt innholdet på PCen for å selge den til han, og så trekker han seg plutselig i siste liten. Hva rettigheter har jeg her? Er meget frustrerende!
×
×
  • Opprett ny...