Jump to content

Aladdinho

Medlemmer
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

49 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.netonnet.no/art/gaming/kampanjer/playstation-5/sony-playstation-5/1020350.18480/
 2. Trådløse nettet er brukbar, og heldigvis driver eg ikkje med online gaming 😅
 3. Sær PS5 problemstilling som eg ser via Google at andre også sliter med- Kablet nettverk på min PS5 sluttet plutselig å fungere. Har fortsatt trådløs nett, men på kablet får eg bare feilmelding om at det er feil ip adresse eller noke. Ikkje heilt mitt språk og kompetanseområdet. Noken her inne som kjenner til problemet, og kan hjelpe meg? Og tilleggsinfo som kanskje ikkje har noke samanheng, det skjedde like etter at eg monterte opp ein sonos Beam til TV-en. Brukte tv høytalere før det. Men det kan ikkje ha samanheng med nettet…?
 4. https://www.komplett.no/product/1133452/datautstyr/lagring/harddiskerssd/ssd-m2/corsair-force-series-mp600-1tb-m2-ssd Den her fungerer vel på PS5en?
 5. Vill antakelse her- trur PostNord og/eller Bring har store problemer innad med systemene sine. Er mye rot som gir lite mening.
 6. https://www.netonnet.no/art/gaming/spillogkonsoll/playstation/playstation-konsoll/sony-playstation-5/1012886.15693/
 7. Valgte sjølv dyreste/raskeste frakt, men har ikkje fått noken sendingsbekreftelse endå. Men eg gjekk for faktura-alternativet. Det kan være årsaken. Tar kanskje tid å sjekke ting der.
 8. Slo meg akkurat at svært mange random kjem til å melde seg på Elkjøp trekninga fordi det virka som “morsom” konkurranse, og når dei vinner kan det fort ende opp på finn. Trøsten i det er scalperne som får konkurranse...😌
×
×
 • Create New...