Gå til innhold

carinabooks

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av carinabooks

  1. Axl Rose skrev (Akkurat nå):

    Skal ikke lyve; dette var provoserende lesning mtp. at du har fått tak i konsoll etter å ha forsøkt i ca. én dag.

    Beklager det. Jeg satt og hele dagen på release dag å fikk ikke tak i da. Jeg er kronisk syk, så dette stresset er ikke noe for meg. Jeg har ikke helse til å gjøre dette flere dager, i lang tid. Ikke alle kan være frisk :)

  2. Spill&Dill skrev (1 time siden):

    Kjøper man en ny hot konsoll til 6 lapper så velger man ikke gratis frakt med tregere levering for å spare 69kr.....mener jeg da :)

    Har kjøpt for mye mer enn bare 6000 flere ganger, velger alltid gratis frakt. Når man bor her i nord, så er det ikke noe express frakt... ikke noe som helst som kommer på bare en dag. Hvis ikke man bruker DHL. Så det går helt fint for meg å vente litt ekstra :) Uansett bedre enn å måtte vente flere måneder før bedre release.

    Håper virkelig på flere dropps idag, så jeg ikke må gjøre dette hele dagen flere ganger.

  3. Jeg fikk også kjøpt meg en litt over 11 :D Sykt glad. Men valgte gratis frakt.. så ingen leverings epost på meg enda, haha. Men det gjør ingenting. Vet at den kommer snart, så det er bra. Men nådde ikke å få kjøpt en for min søster, til min nevø.. så følger nå med om det legges ut flere :) Bor uansett langt nord, og da tar det lang tid før pakker kommer.

    • Liker 1
  4. Nimrad skrev (3 minutter siden):

    Umulig å få med seg for oss som jobber på dagtid merker jeg. Så mailen fra max gaming 15 minutt etter jeg fikk den, men det er jo alt for sent.

    Så i denne omgangen var det maxgaming og platekompaniet som fikk ny ladning?

    Virket som MaxGaming bare hadde 5 stk.. sto bare 5+. Tviler på at det var så mange.. da vi alle åpnet akuratt når eposten kom. Platekompaniet hadde igjen bare en bundle deal med digital.. jeg håper på at NetOnNet får disk versjonen snarest 😊

  5. Hei. Jeg lurte på om droppene som har vært til nå, om de har vært på ca samme klokkeslett? Og hvilket? Og hvis ikke, vet dere klokkeslettene som har vært? :) 

    Jeg trenger å få kjøpt 2 stk disk versjoner.. en til meg, som aldri har hatt Playstation, og en til min nevø på 10 år som elsker Playstation. 
     

    Men jeg er ung ufør, og er ikke våken tidlig hver dag. Så lurte på om jeg må stå opp tidlig hver dag framover nå, og hvor tidlig det må være :) Tusen takk. 
     

    - Carina

×
×
  • Opprett ny...