Jump to content

carinabooks

Medlemmer
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Slutt å mas på kundeservice folkene. Herregud. Har dere aldri før bestilt noe som helst? Det tar flere dager før varer sendes. Det tar enda flere dager før varer leveres. Dette er helt normalt. Slutt å plag de som har viktigere ting å svare på.
 2. Jeg tipper at epost bare kommer til de som ikke har meldt seg inn som medlem før. Da de sender ut epost med kode for å bekrefte medlem/lage bruker. Så jeg tror ikke det kommer epost til de som allerede er medlem
 3. Dere har da aldri måtte ventet på pakker skjønner jeg.. bor i nord. Tar alltid 1 uke før pakker kommer hit. Bestilt fra Netonnet på torsdag. Kommer kanskje så jeg kan hente den i morgen. Ikke sikkert det heller. Så dere har ikke ventet så lenge Noen som har sett noe om at Power i norge også blir å legge ut på fast tidspunkt?
 4. Komplett kommer nok ikke til å få inn før neste år, haha, når de er ferdig å gi til de som allerede har bestilt. Synns det skal komme på Elkjøp og Power nå..
 5. Beklager det. Jeg satt og hele dagen på release dag å fikk ikke tak i da. Jeg er kronisk syk, så dette stresset er ikke noe for meg. Jeg har ikke helse til å gjøre dette flere dager, i lang tid. Ikke alle kan være frisk
 6. Har kjøpt for mye mer enn bare 6000 flere ganger, velger alltid gratis frakt. Når man bor her i nord, så er det ikke noe express frakt... ikke noe som helst som kommer på bare en dag. Hvis ikke man bruker DHL. Så det går helt fint for meg å vente litt ekstra Uansett bedre enn å måtte vente flere måneder før bedre release. Håper virkelig på flere dropps idag, så jeg ikke må gjøre dette hele dagen flere ganger.
 7. Fikk nettopp leveransebekreftelse fra NetOnNet og automatisk sporing på PostNord appen Krysser fingrene for flere dropp i morgen, så jeg får kjøpt til min nevø også.
 8. Enig med det, men jeg er ung ufør og syk. Så "henger" ikke hjemme hele dagen. Er hjemme fordi jeg må, kan ikke jobbe. Så flaks for meg da.
 9. Jeg fikk også kjøpt meg en litt over 11 Sykt glad. Men valgte gratis frakt.. så ingen leverings epost på meg enda, haha. Men det gjør ingenting. Vet at den kommer snart, så det er bra. Men nådde ikke å få kjøpt en for min søster, til min nevø.. så følger nå med om det legges ut flere Bor uansett langt nord, og da tar det lang tid før pakker kommer.
 10. Jeg har også ordnet med distill på min laptop. Men sto at dette bare funker når min laptop er på.. Må jeg da ha den på fra morgen av, hele dagen? Eller gjør dere noe annet, sånn at laptopen ikke må være på?
 11. Virket som MaxGaming bare hadde 5 stk.. sto bare 5+. Tviler på at det var så mange.. da vi alle åpnet akuratt når eposten kom. Platekompaniet hadde igjen bare en bundle deal med digital.. jeg håper på at NetOnNet får disk versjonen snarest 😊
 12. Vet at det er en pr kunde. Skulle ikke kjøpe to med min bruker. En for min søster, egen addresse. Takk for svar.
 13. Hei. Jeg lurte på om droppene som har vært til nå, om de har vært på ca samme klokkeslett? Og hvilket? Og hvis ikke, vet dere klokkeslettene som har vært? Jeg trenger å få kjøpt 2 stk disk versjoner.. en til meg, som aldri har hatt Playstation, og en til min nevø på 10 år som elsker Playstation. Men jeg er ung ufør, og er ikke våken tidlig hver dag. Så lurte på om jeg må stå opp tidlig hver dag framover nå, og hvor tidlig det må være Tusen takk. - Carina
×
×
 • Create New...