Jump to content

VX7

Medlemmer
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hva mener du? At dette ikke tells? At det er 3mnd oppsigelse?
 2. Isåfall blir det jo spørsmål om dette gjelder også? "Tidsubestemte leieavtaler kan sies opp dersom ikke annet er avtalt, jf. husleieloven § 9-4. En avtale er tidsubestemt dersom det ikke er fastsatt noe tidspunkt for når den opphører, jf. husleieloven § 9-2." Det er avtalt tre mnd oppsigelse, eller 1 år sånn egentlig, men siden det er enkelt beboelsesrom sal det være en mnd... eller?
 3. Det er derfor jeg tar det opp her. Men gjøre det ikke det da. Han utleiere sier jo selv at det er tidsubestemt leiekontrakt, som vil si at det er 1mnd oppsigelsestid siden det er i kollektiv. Jeg har sagt opp, nå for en uke siden ca. da skal vel jeg egentlig kunne flytte ut til 1 mars hvis jeg forstod det rett...?
 4. I min tidligere post, angående leiekontrakten jeg er i nå, prøver jeg å finne en vei ut. Det jeg sendte han var at jeg flytter ut 1. mars og betaler kun leia for januar og feburar. Dette er det jeg fikk i svar fra utleier: Min første post:
 5. Hei. Jeg trenger hjelp til å komme meg ut av en leiekontrakt i et kollektiv. Grunner er som følger: Renhold - hvor for meg, det ser ut som mugg både ved trappeoppgangen i loftetasjen og under dosetet der jeg bor. Renhold i og utenfor/rundt leiligheten opprettholdes ikke. Rømmningsvindu umulig å åpne - vinduet i stua, går ikke an å åpne, hvis det åpnes så kan man ikke lukke det. Internettet fungerer ikke til tider, vanskelig å jobbe med skole når nettet er usikkert. Språkbruke på telefon er uhyggelig hvor det ble sagt noe lignende som at i tillegg til treig respons fra han på meldinger. Har sendt mail til han angående husleieloven §9-6 oppsigelsesfrist, hvor den ikke gjelder i følge han. Spørsmålet mitt blir om jeg da kan sende ny mail i henhold til § 9-2.Tidsbestemte leieavtaler i lovverket. Eller andre muligheter for å komme meg ut av kontrakten. Leiekontrakt.pdf
×
×
 • Create New...