Jump to content

/ɡruːt/

Medlemmer
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Opplever at MIRAIEX bruker flere dager på overføringer. Er dette vanlig? Overføringer gjort før helgen står fortsatt til behandling, altså siden fredag og venter fortsatt i dag mandag. Gjelder innskudd fra bank samt XRP/ADA overføringer.
 2. Takk, men jeg ser etter historisk endringer i fortjeneste i ETH ikke USD. F.eks viser whattoomine det historiske snittet for den siste uke som er 0.020470ETH for 100Mh/s. Dette er jo estimater og avhengig av pool osv men mye mer interessant enn her og nå verdier i USD.
 3. Finnes det en type historisk whattomine side hvor man kan se mer enn 1 uke? Det er kanskje for mange variasjoner her. Det hadde vært interessant å se hvor mye ETH man cirka fikk utbetalt per 100Mh/s i mai vs juni osv. For meg ser det ut til at Cryptofall = Mindre $ / mindre inntektskatt og større ETH utbetalinger = vinn vinn
 4. Sant, har tenkt det samme. Det er opplagt at det kan virke, som videoen viser, og slike kabler selges, men om det er trygt? Dessverre vanskelig å finne info om dette. Kanskje det er ok for 2stk risker men dårlig idee for en GPU som overklokkes.
 5. Bedre å spørre en gang for mye enn å ødelegge noe 🙂 Så denne videoen fra Mining Chamer at han bruker CPU strøm kabel med splitter - 7:37 og 9:08. CPU splitter har en annen kontakt enn pci-e splitter.
 6. Er det riktig? Logisk vil være at kontakten i PSU er ulikt mellom produsenter, ikke enden på PCI-E og CPU kabler, ellers hvordan vil de være kompatible med alle hovedkort og gpu? Ergo burde overganger mellom pci-e / cpu kable (enden) virke uavhengig av hvilken PSU du bruker?
 7. Jeg har flere ubrukte CPU 8pin kabler til overs fra rig med Corsair HX1000. Tilfeldigvis ser jeg at jeg har noen splitter kabler for CPU til PCI-E av merke XKT (se vedlegg). Kan jeg bruke disse på samme måte som pci-e kabler med splitter?
 8. Ok. Så forstår jeg riktig at molex kan ha underdimensjonerte kontakter men at samme 6pin kontakt fra strømforsyningen kan brukes med en kvalitets 6pin kabel til å forsyne en enkelt riser?
 9. Så 4stk pci-e kabler, det gir 3 kabler til 3x 3070 og 1 kabel til 2 riser. Innafor å bruke molex på siste riser?
 10. Noen som kan dele info om Corsair RM850 som strømforsyning til 3 x 3070. RM850 har 5 kontakter for PCI-E & CPU og inkluderer 3 pci-e og 2 cpu kabler. Hvordan bruker jeg den ene 8pin ment for cpu kabel til å drive GPU eller Riser? Må jeg skaffe en original pci-e kabel fra corsair eller er det mulig å bruke 6+2 splitter direkte på cpu kablen? Del gjerne link til kabel.
 11. Takk for tips. Gikk for en Ventis TT 200mm kanalvifte med kapasitet på 1040m³/h. Håper det er nok. Red Panda og andre youtube kanaler viser bruk av dyrkedelt og 200mm vifte på +1200m³/h. Men jeg undres over alle disse videoene hvor de ikke bruker noe som helst luft filter. Tviler på at det fungerer der hvor det er mye støv og pollen.
 12. Kan noen tipse meg om kanalvifte som duger til å kjøle ett par rigger i et 8kvm anneks. Finner en del type vekst-telt vifter, men vil høre hva som faktisk virker med tanke på m3/t.
 13. Fått mail om sletting på alle ordre. Gjenstår å se om elkjøp velger å refundere denne uken eller om de bruker 4-5 dager fra tidspunktet bestilling ble kansellert.
 14. Noen som fikk med seg dato for levering av ASUS 3070 TUF Gaming OC hos netonnet, lagt ut for 5min siden.
×
×
 • Create New...