Jump to content

erlundino

Medlemmer
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nei, prøv å klyp i venstre tå i mens du trykker f5 på netonnet.no 10:43 i morgen. Det fungerte for meg torsdag for 2 uker tilbake.
 2. Det der ser helt normalt ut. Blir ikke ny update før sending er klar/lastet opp for utkjøring i morgen tidlig.
 3. Synes det skal godt gjøres å klare å lage et dårligere system enn Elkjøp sitt. Jeg har PS5, men sto i kø for et vennepar, og fikk aldri bekreftelsesmail om deltakelse fra Elkjøp og har enda heller ikke fått mail om at jeg ikke vant.
 4. Det snille mennesket må i så fall kjøpe konsollen i sitt eget navn for deg, motta den og selge den videre til deg. Elkjøp sier klart og tydelig at koden er personlig og ikke vil fungere med andre enn den som har fått den.
 5. Aldri noen som vet noen ting før det faktisk skjer. Følg med i distill. Ettersom netonnet har hovedlager i Sverige vil jeg si det er sannsynlig at Power og Elkjøp først slipper i morgen, siden alle store leveranser går via Sverige.
 6. Om postnord er like raske som da jeg fikk min - kan dere med sporingsnummer regne med å få den i løpet av morgendagen allerede 😃
 7. PS5-esken min var meget stygg i hjørnene. Hadde kun litt papp foran og bak, og litt på midten på sidene, men hjørnene var helt nakne.
×
×
 • Create New...