Jump to content

PaaEng99

Medlemmer
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Jeg har hatt 100% jobb nå fram til 30. april, så har hele mai til å lese og håper det går bra! 🤓 Har prøvd å lese litt ved siden av jobb, men det er ekstremt slitsom.. Så creds til dere som tar så mange fag på siden av jobb!
  2. Ja, får virkelig håpe at dette er året for oss begge 😁👍 krysser fingrene for at mine 50,9 holder til intervju🤞🏼 Så skal jeg ha tre eksamener nå i juni som også kan være med å dra opp snittet litt! Bare litt redd for at det kan bli travelt med å få sendt inn nytt vitnemål, da det er skriftlige eksamener som skal rettes ila. juni😬 Når det kommer til det at jeg søker igjen og igjen, så er det slik at helt siden ungdomsskolen har jeg vært 100% sikker på at det er politi jeg vil bli. Og etterhvert som årene har gått har jeg vokst veldig som person og merket at jeg har kapasitet til å gi av meg selv og være en ressurs for andre mennesker. Spesielt igjennom tunge perioder i livet, men også gjennom gode dager. Jeg har da bare blitt mer og mer sikker på at i politiyrket er et yrke der jeg kan få brukt mine evner, kunne jobbe med og bety noe for andre mennesker på en spesiell måte som jeg ikke føler er mulig i noe annet yrke. Jeg har også fått godkjent intervjuene hver gang og det er bare karakterer det har stått på, som jeg har sett på som en bekreftelse på at det er det riktige valget for meg og at PHS har lyst på meg som elev! (Om jeg bare kan vise at jeg er litt bedre i diktanalyser på eksamen nå i sommer😂🤓) Har du søkt tidligere?
  3. Hei! Dette blir det 5 året jeg søker. Hvert eneste år har jeg havnet noen fåå poeng bak grensen i Bodø.. Jeg har nå 50,9 i snitt og kan nesten garantere at min «PHS-forbannelse» vil fortsette😂 Mine spekulasjoner er derfor at grensen i Bodø blir 51,3 og Stavern 53,8.
  4. Noen som har erfaring med å ta privatisteksamener i mai, bestille nytt vitnemål og sende inn før 1. juli? Det virker som at nytt vitnemål blir sendt ut ganske seint i juni og at det da blir veldig travelt å rekke fristen 1. juli? Er redd for at de fagene jeg skal ta nå i vår ikke kommer med i beregningen i sommer!
×
×
  • Create New...