Gå til innhold

Rosegarde

Medlemmer
  • Innlegg

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Rosegarde sine prestasjoner

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. Rosegarde

    Øreklokker?

    Håper de finner ut snart en behandling 🤞
  2. Hei igjen mine venner. Jeg har nå 25 år og i løpet av 8 år har jeg byttet briller 4 eller 5 ganger. Dette blir ganske dyrt nå da jeg har -5. Jeg har for det meste kjøpt briller i utlandet men som dere ser nå, så virker det ikke så rimelig lenger. Kjenner dere gode plasser hvor jeg kan få profesjonell hjelp og veiledning? Og veldig gjerne ikke for dyrt 😅 Og kanskje dere vet siden legen kan ikke hjelpe meg... Jeg har veldig vondt i øyer hver dag, spesielt i høyre. Den blir hoven av og til, gråter mye og jeg føler som jeg har noe i øynene. Å våkne opp er alltid vondt for meg. Dette har jeg kanskje 7 år nå. Tusen takk for alt!
  3. Rosegarde

    Øreklokker?

    Ok. Så øreklokker er hodetelefoner. Godt å vite Jeg har brukt sony xm3 som lagde white noise med ANC. Nå har jeg kjøpt og returnert 2 ganger xm4. Jeg likte ANC der veldig mye men de hadde problemer med bluetooth osv. Begge. Jeg har også prøvd vanlige ørepropper men problemen er at jeg har også stor tinnitus og jeg hører den enda mer i disse. Jeg vet ikke hvordan er bose quiet comfort 2 ANC men jeg leser masse forskjellig om den :/
  4. Rosegarde

    Øreklokker?

    Hei. Jeg er på utkikk etter ørepropper siden jeg har problemer med søvn og må ha helt stillhet, hvis ikke blir jeg irritert og sover ikke. Fant en annonse hvor noen skriver at han foretrekker øreklokker. Det eneste jeg finner er verneutstyr. Er det noe som kan hjelpe meg?
×
×
  • Opprett ny...