Jump to content

Idro

Medlemmer
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg skjønner! Takk for svar 😊
 2. Så hyggelig kommentar! Men du tok en bachelor grad eller?
 3. Hei Jeg vurderer å gå fagskole som tilbyr 2-årig studie innen systemutvikling (backend programmering) uten semesteravgift. Det vil gi 120 studiepoeng og tittelen vil da være «høyere fagskole utdanning» (?) som jeg skjønte det. Her er noen spørsmål jeg har. Bør jeg takke ja til dette tilbudet eller fokusere på å ta en bachelorgrad da det er høyere grad og status? Er det mangel på backend programmerere med tanke på å lande en jobb etter utdanningen? Hvor mye får ca en backend programmerer i timelønn? Er det muligheter for å jobbe i utlandet også med denne utdanningen? Noe annet dere vil legge til eller anbefale? 😊 Tusen takk for alle svar!
 4. Tusen takk for et godt svar og råd. Du har helt rett i at jeg bør velge noe som interesserer meg. Eneste problemet jeg har med det er at jeg har erfart at jeg aldri vet 100% om dette kan være noe for meg før jeg faktisk har fått jobben og jobbet i noen måneder med det. Det er da jeg vet om jeg kan faktisk drive med dette i 40 år til eller om jeg kun holder ut noen måneder til.. Rett og slett fordi at en arbeidshverdag der man blir bedt om å gjøre visse spesifikke ting av en arbeidsgiver er ikke det samme som å få lov til å bestemme akkurat hva du vil gjøre på fritiden din.
 5. Det var et godt råd. Tusen takk.
 6. Takk for svar 😊 Jeg har faktisk tenkt på programmerer. BackEnd. Er det vanskelig å lære seg dette faget og utdanne seg som dette?
 7. Hei folkens Jeg trenger råd av dere. Jeg ønsker å ta et fagbrev eller svennebrev men vet ikke innen hvilket yrke og trenger derfor noen tips av dere. Jeg ønsker en type jobb som ikke er for fysisk tungt da jeg sliter med korsryggen og ønsker selvfølgelig og jobbe til jeg er gammel og grå (pensjonist). Med tanke på lønn så tenkte jeg noe rundt det rørleggerne/elektrikerne tjener (260 timen etter fagbrev ?). Yrke må ikke kun være innen håndverksbransjen. Også et litt annet separat spørsmål. Finnes det noe svennebrev/fagbrev som er attraktivt å få jobb som i utlandet (IT/IKT??). Tusen takk for alle svar og tilbakemeldinger.
 8. Jeg skjønner. Takk for hjelpen.
 9. Takk for info. Hvis jeg ikke ønsker å gå på skole og ønsker heller å være lenger ut i lære hos bedrift, har jeg muligheten til dette? Eller må jeg ha teorien?
 10. Tusen takk for svar. Hvor lenge har du jobbet med dette? Om jeg kan få spørre hvor mye du får i lønn og hvor mange år du har jobbet med dette? Er det mulig for meg å bli Automatiker som voksenlærling selv om jeg ikke har gått riktig retning på videregående?
 11. Takk for svar. Skjønner. 70 000 ned i lønn er ganske mye. Vet du noe om Kulde- og varmepumpeoperatør yrket?
 12. Hei Det har helt sikkert blitt spurt om dette men jeg fant dessverre ikke no innlegg. Jeg er 26 år gammel mann som tenkte at det hadde vært veldig fint med et fagbrev/ svennebrev innen et håndverksyrke - og her kommer grunnen til at jeg spør - «som ikke er altfor fysisk tungt og at det helst er noe man kan jobbe inne med!» At de tjener helt ok er vel også satt pris på. Jeg har fått et tilbud om å gå på skole for å få et svennebrev innen taktekker eller blikkenslager. Men de jobber vel for det meste ute og hørt at det tærer på kroppen etter hvert pga fysisk tungt. Tusen takk for alle innlegg.
×
×
 • Create New...