Gå til innhold

zvxcvcxzsdfa

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

zvxcvcxzsdfa sine prestasjoner

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det er som er det mest katastrofale er nærmest full stopp i kraftutbygging samtidig som vi pusher transportsektoren over på elektrisk kraft. Vind og sol er som vi ser ikke bra nok for forsyningssikkerheten, så mer magasinert vannkraft eller andre stabile kilder kreves i stor skala om vi skal nå målene med elektrifisering av transporten.
  2. > Fjoråret endte med nærmere 2,4 milliarder i underskudd for selskapet. Den er røff, men det føles likevel feil om norske skattebetalere skal sponse solprosjektet til Asias rikeste mann, som eier 50% av Rec Solar...
  3. Ja, jeg tror dessverre også det. For oss som følger tilstanden for kraft i Norge har de siste 4 årene vært svært skuffende. Vi vet jo at elektrifiseringen av transportsektoren vil kreve minst en dobling av den totale norske kraftproduksjonen, så at det har vært nærmest full stopp i ny kraftutbygging er en liten katastrofe, som vi ser nå. På den annen side så gir jo høyere strømpris et godt intensiv for heftig utbygging. Ingen gidder bygge ut strøm når de får 20 øre/kWh.
  4. Du ser hvor mye uavhengighet er verdt for Putin. Ingenting. Nei, takke seg til at vi er relativt godt integrert med resten av EU blokken. Kanskje vi også får hjelp en gang.
  5. Husk at noe slikt som 50% av maten som produseres kastes lenge før den når butikkhyllene. Du får kun tilbud om å kjøpe de fineste variantene av gulrøtter og poteter. > Er det forresten noe som heter søppeldynge lengre? Det er vel utrolig lite, om noe, av søpla som deponeres nå for tida. Kun i enkelte områder av landet. De fleste steder er fortsatt bundet til deponering.
×
×
  • Opprett ny...