Gå til innhold

Kim Gundersen

Medlemmer
  • Innlegg

    80
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kim Gundersen

  1. HeiSann

     

    Jeg har 1 stk ASUS Maximus III Formula (http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=494704#extra)

     

    Det har disse PCI ekspansjons slottene:

     

    2 x PCI Express 2.0 x16

    1 x PCI Express x16

    1 x PCI Express x1

    2 x PCI

     

    Jeg har idag 1stk skjermkort Gainward GeForce GTX 560Ti 2GB PhysX (http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=623816) i en av de 2 slottene som skal være PCI Express 2.0 x16

     

    Jeg tenker på å kjøpt meg en PCI SSD, som bruker 1 stk PCI Express 2.0 x4

    -------------------------------

    kan jeg i det hele tatt bruke dette på mitt hk? eller kan slot 2 av PCI Express 2.0 x16 bare brukes til SLI oppsett av skjermkort 2?

  2. Har samme problem med samme kort selv. fram til i går virket det fint, men etter en reboot, så kommer det bare masse skurrelyder. har prøvd med bios oppdatering, driver oppdatering og reseating av selve lydkortet. Finner ikke ut hva det kan være. rart at det bare kan skje sånn fra en reboot til neste??

  3. Hei sann!

     

    Har ett irriterende problem.

    Moren min har handlet seg UPC. Hun ønsker å ha en trådløs løsning. Jeg hadde en trådløs 3com ruter liggende. Planen var å bare koble den til og vipps så hadde hun et trådløst nettverk. Men nei :nei:

     

     

    Når jeg kobler pc rett på modem, får jeg ip og kommer meg ut på nett.

     

    kobler jeg ruteren til modem. og pc trådløst mot ruter. har jeg ingen problem med å få kontakt med ruter, men kommer ikke på nett. Når jeg logger meg inn på ruteren ser jeg at den ikke har mottat noen ip fra modemet. klikker jeg på log i ruteren, kan jeg se at den prøver med noen min mellomrom å motta ip-adress fra modem(uten at det hjelper).

     

    Ble litt usikker på om jeg brukte rett kabel mellom ruter og modem. kjøpte ny kable, samme problem(så nå har jeg prøvd med krysset og ukrysset)

     

     

    Noen som har noen råd :hmm:

    Venter i spenning

  4. Hmmm, vanskelig å velge....

    har en maskien som står oppe på et soverom, og der er signalene bare helt elendige til ingen. Har prøvd med ulike kort i maskinen. Så jeg må ha en med meget gode/sterk sende/motta styrke.

    Tror du at den som er nevnt over her like bra i signalstyre som noen av de andre??

×
×
  • Opprett ny...