Gå til innhold

Korporal Lars Dongeri Oppholdsnes

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Korporal Lars Dongeri Oppholdsnes

  1. Jeg ville ikke sett mørkt på å starte skolegangen nå. Var veldig uheldig for de som har gått ut av skolen siste halvåret, og fremover en liten stund. Men med det sterkt reduserte antallet som går nå er jeg optimistisk på at det vil løse seg til de som begynner nå, eller til høsten får det bedre. Selvfølgelig en mager trøst for de som har vært ferdig fra skolen i noen måneder nå og kanskje ser på opp imot et år til før de får lokførerjobb, men syns det er greit å redegjøre litt for de som spekulerer idag på å begynne.
  2. Som jeg ser flere skriver så er det nok Skien eller Drammen hos Vy som gjelder her. Skien er vel forøvrig nærest av de to, og forøvrig en knallfin plass å være stasjonert! Var der på Øv2 😀. Men det som kanskje ikke alle tenker igjennom på forhånd er at behovet på de perifere stasjoneringstedene er litt bingo. Man kan både være heldig og uheldig med hvor lenge man må gå og vente før man kommer seg dit man vil. Fra Sandefjord er det vel ikke så veldig mye lengre til Drammen da og dit kommer du fort uansett.
  3. Føler du at du har kontroll på det dere går igjennom skal du også ha god kontroll på eksamen. Ting som likevel noen fra mitt kull strøyk på til tross for å stort sett kontroll var plutselig spørsmål på muntlig. "Hva passer du på når du skal bytte en sikring i ei personvogn?". Noen ble tatt på senga av at de plutslelig fikk opp snitt tegning av glidevern og oppgave om å forklare den. Og noen var så uheldig regna feil bremseprosent på noen av skriftligoppgavene. Alle som strøyk i mitt kull besto derimot runde 2.
×
×
  • Opprett ny...