Gå til innhold

DonDomingo

Medlemmer
  • Innlegg

    42
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DonDomingo

  1. Vo0do0 skrev (6 minutter siden):

    Det er et 3080 Suprim X, men tydelig at det har stått i en maskin før. 

    Kjøpte jo kortet som nytt, og det kan se ut som det skulle vært rabattert noe da det er brukt. Får høre hva de har å si.

    Noen her som sier at du bør se deg fornøyd med at du i det hele tatt har fått deg et kort. Jeg kan si meg enig at du er heldig, men det betyr ikke at du som kunde har kjøpt og betalt for et nytt produkt, ikke en B-vare, ikke skal få en form for godtgjørelse da du har blitt ført bak lyset. En brukt vare har ikke samme verdi som et fabrikknytt sett side om side.

    God kundeservice vil gjøre opp for en slik hendelse.

    • Liker 3
  2. BadCat skrev (4 minutter siden):

    Hvis man bestiller mye er det faktisk verre. Til slutt består du ikke kredittsjekk og sitter med skjegget i postkassen ei god stund. Det er flere her inne som har fått kansellert samtlige ordrer fordi de øste rundt seg med betaling på faktura.

    Nå varierer jo kredittvurderingen fra person til person og alt det som følger med det. Jeg har personlig bare tatt faktura på tre bestillinger, hvorav to stk er til 5900x og en 3090 som er blitt avbestilt i ettertid da jeg har fått tak i. Har ikke erfaring med å ta faktura på mange bestillinger, så du har et godt poeng.

  3. TemporalFracture skrev (3 timer siden):

    @DonDomingo "Bud" på Finn ville jeg tatt med en klype salt. Ingen som kontrollerer at det er faktiske bud ute og går. Ikke alle er like ærlige.

    Tidligere i dag lå den på 9000 kroner, men har ikke sett om selve innholdet i annonsen har endret seg. Slipper i det minste å bekymre meg for frist til å levere tilbake min 5900X. Kan jo bare selge den for profitt når tiden kommer. :laugh:

    Helt klart, "budrunder" på finn er shady greier. Som du sier er det nok mange bud falske for å presse prisen opp. 

  4. idleman_2 skrev (53 minutter siden):

    Har du lenke til Thermaltake sin pcie riser ?

    Ville tatt en titt på denne før du evt bestiller (23:57) og se om du mener det er verdt pengene. Vil forøvrig koste deg rundt 1000kr ettersom du må betale moms og fortollingsgebyr i tillegg.

    Tldr: Ingen forskjell å snakke om foruten ca 3% increase i 1080p.

  5. Vo0do0 skrev (1 time siden):

    Vakker build.

    Er det en amd cpu?

    I så fall noen problem med pcie 4?

    Takk for det! Har 5800x som ventepølse til jeg får 5900x (Har 90 dagers åpent kjøp via Netonnet). Bruker Cooler Master vertical V2 mount med PCIe riser gen 3. Var litt vrang første boot, men det var fordi jeg glemte å endre fra PCI auto til manuelt og gen 3 i bios. Etter det ingen problemer. 

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...