Jump to content

DonDomingo

Medlemmer
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Har bestilt 5900x hos både Komplett og NetOnNet, men som mange andre så begynner også jeg å bli desperat etter å få bygget PCen. Tanken min var at jeg nå nettopp ser at NetOnNet har en ganske greit returordning. Dvs at man kan prøve varen hjemme i 30 dager med full retur, så lenge man rengjør produktet, har originalemballasje osv. Er det noen av dere som har innspill eller gjerne prøvd dette før med pc-deler, da spesielt CPU (Hos NetOnNet)? Vurderer nemlig å plukke opp en 5800x som det renner over av, og levere tilbake innen 30 dager i håp om at AMD har våknet til da.. Tanker?
  2. Vil anbefale å sjekke ut denne https://www.scan.co.uk/shops/amd/ryzen-5000-faqs Det gjelder riktignok for UK, men tror det gir en god pekepinn på hvordan det står til her til lands også. EDIT: Virker som dere har allerede nevnt dette tidligere i tråden.
  3. Litt sent til festen, da jeg først etter jul bestemte meg for å bygge ny PC. Bestilte 5900x rundt nyttår og har ordre nr 38839XXX. Min sto som mange andre til 06. januar, men som har blitt kastet fram og tilbake mellom starten av februar or mars. Ordren står nå som "Bestilt, forventet inn på lager 3 februar, 2021. 1 stk. For en som meg, som ikke har ventet i over en måned, tror dere de klarer å levere innen rimelig tid? Etter å ha lest de siste sidene av diskusjonen her ser det ut som ting begynner å løsne. Tok forøvrig å bestilte en fra Netonnet i dag, og kommer til å kansellere ordren hos Komplett eller Netonnet, avhengig av hvem som gir meg sporingsnr først. Føler jeg kommer til å vente leeenge på denne..
×
×
  • Create New...