Jump to content

Rizlaen

Medlemmer
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Likte veldig mye, men savner tabeller på lagsidene.
 2. Hei, dere må også "velge" det siste kartet selv om det ikke er rare valget
 3. Beklager, men forespørselen om å bytte tidspunkt kom litt sent for vår del.
 4. Vil det funke for dere å spille ca 20.10? Kolliderer jo med England-Tyskland dette her.
 5. Var vi som klønet det til etter første kart Regner med at vi er fem i dag.
 6. Hei, Gamer-Pilsen har 6 lag som alle spiller på samme dag, med forskjellige spillere såklart. Men vi har også en Twitch-kanal (twitch.gamerpilsen.no) som vi gjerne potensielt skulle streamet kampene på. Kunne dere vært interessert i å bytte kampdag/tidspunkt med onsdag samme uke?
 7. Hei, Gamer-Pilsen har 6 lag som alle spiller på samme dag, med forskjellige spillere såklart. Men vi har også en Twitch-kanal (twitch.gamerpilsen.no) som vi gjerne potensielt skulle streamet kampene på. Kunne dere vært interessert i å bytte kampdag/tidspunkt med onsdag samme uke?
 8. Hei, Gamer-Pilsen har 6 lag som alle spiller på samme dag, med forskjellige spillere såklart. Men vi har også en Twitch-kanal (twitch.gamerpilsen.no) som vi gjerne potensielt skulle streamet kampene på. Kunne dere vært interessert i å bytte kampdag/tidspunkt med onsdag samme uke?
 9. Hei, Gamer-Pilsen har 6 lag som alle spiller på samme dag, med forskjellige spillere såklart. Men vi har også en Twitch-kanal (twitch.gamerpilsen.no) som vi gjerne potensielt skulle streamet kampene på. Kunne dere vært interessert i å bytte kampdag/tidspunkt med onsdag samme uke?
 10. Hei, Gamer-Pilsen har 6 lag som alle spiller på samme dag, med forskjellige spillere såklart. Men vi har også en Twitch-kanal (twitch.gamerpilsen.no) som vi gjerne potensielt skulle streamet kampene på. Kunne dere vært interessert i å bytte kampdag/tidspunkt med onsdag samme uke?
 11. Hei, Gamer-Pilsen har 6 lag som alle spiller på samme dag, med forskjellige spillere såklart. Men vi har også en Twitch-kanal (twitch.gamerpilsen.no) som vi gjerne potensielt skulle streamet kampene på. Kunne dere vært interessert i å bytte kampdag/tidspunkt med onsdag samme uke?
 12. Hei, Gamer-Pilsen har 6 lag som alle spiller på samme dag, med forskjellige spillere såklart. Men vi har også en Twitch-kanal (twitch.gamerpilsen.no) som vi gjerne potensielt skulle streamet kampene på. Kunne dere vært interessert i å bytte kampdag/tidspunkt med onsdag samme uke?
 13. Hei, Gamer-Pilsen har 6 lag som alle spiller på samme dag, med forskjellige spillere såklart. Men vi har også en Twitch-kanal (twitch.gamerpilsen.no) som vi gjerne potensielt skulle streamet kampene på. Kunne dere vært interessert i å bytte kampdag/tidspunkt med onsdag samme uke?
×
×
 • Create New...