Jump to content

Televimsen

Medlemmer
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 :)
 1. Skal man unngå 3 høye strømtopp-timer så må man vite om varmtvannsberederen og romtermostatene sier 'på' samtidig?, og så hive seg rundt og slå av en av disse fort! Dette ville ha vært mulig også for "de gamle" om man hadde fått det som i gamle dager het kjøkkenwattmeter (et wattmeter som gjerne sto på kjøkkenet med en skala med en rød markering som man skulle unngå at pilen beveget seg over!, den gang kalt Overforbruk). Så hvorfor de nye strøm-målerene ikke byr på kjøkkenwattmeter som i gamle dager er tragisk! Nei... alt var kanskje bedre før i tiden?
 2. For Norge vil det være klokest å produsere hydrogen v.h.a. vindkraft på/ved eksisterende oljeplattformer, ..som har rørledning til Europa!
 3. Når en lyspære slukker er man ute å kjøre! Er det den avanserte (dyre) pæra mon tro?, eller er det bevegelsessensoren?, eller må det programmeres på ny? Jeg blir gal!!
 4. https://www.vol.no/nyheter/sortland/2016/05/16/Svidde-gummi-p%C3%A5-Sortland-12741590.ece?fb_comment_id=1102585326466603_1102672909791178
 5. Det er mange land hvor det ikke bare er å forvente at ansatte (og elever) kan jobbe hjemmefra via bredbånd. Vi er da ganske heldige i Norge (tross alt)?
 6. Skulle gjerne sett debatten det hadde vært rundt olje (kun 30% virkningsgrad! ), om det vært utvinning av olje som skulle debatteres her nå!
 7. Når lastebiler begynner å oppta plass på hurtigladere rundt forbi, så er det nok noen som plutselig synes de burde gått på hydrogen
 8. Norge burde produsere hydrogen av havvind! Ett annet virkemiddel ville kunne være å heve damkroner i eksisterende vannmagasin med 5 cm. Det burde kunne gi en hel del mere strøm? Og så bør vi vel ikke applaudere slik som dette!: (Linken er til plussartikkel, så det kan kanskje virke irriterende. Men den forteller jo noe bare i navnet!) https://www.tb.no/lager-bitcoin-i-nedlagt-fabrikk-bruker-like-mye-strom-som-1-500-boliger/s/5-76-1247349
×
×
 • Create New...