Gå til innhold

-Tralz-

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av -Tralz-

  1. Nei det kommer ikke til å bli så stor trafikk, Mest for å lære meg å brukke den samt lage og oppdatere litt design. Og muligheten for å lage min egen side for eget bruk i framtiden (ikke magento da). Har sjekket litt på Synology sinne produkter, og de scorer veldig bra. Men ble litt usikker når jeg så det var så mange ny på marked. Samt hvis jeg husker riktig så trengte Magento minimum 2g ram for å skjøre normalt. Det var også noe som jeg ikke har tenkt på fra før. muligheten for å oppgradere ramen på en NAS

  2. Er på tide å bytte ut min gamle nas netgear duo v2. Som har bare vert problemer med i det siste.  Men så ser jeg at det er veldig mange nye merker, som er ute på marked. Som jeg ikke kjenner til. Samt jeg er ute etter en som jeg kan installere Magento 2 (eCommerce platform). En å skrive alt hva den trenger så tar jeg en copy og paste linken in her for dem som vill lese.

     

    https://devdocs.magento.com/guides/v2.3/install-gde/system-requirements-tech.html

     

    Nå er det sann at jeg jobber for et verktøy butikk som bruker det. Og jeg skal hjelpe dem med å få litt orden på siden, samt gjøre at alt blir mere presentabelt ut. Så da tenkte jeg kunne ta og slå 2 fluer i en smekk. Jeg får meg en ny Nas, samt jeg kan installere Magento 2 også på den. Sann at jeg kan lære litt på egen initiativ. Ved å prøve ut ting og designe litt.

     

    Så da lurte jeg på om noen av dere har noen anbefalinger.

     

    Merke : samme

    brukervenligheten : helst bra

    lett å installere APP: Ja

    Antall hardisk plasser: 2-4 holder masse det

    Støynivå: helst noe som er ganske stillegående

    Ellers så er jeg åpen for det meste

  3.  

     

    Tja, hvilken strømforsyning har du? 

    Corsair HX850

     

    HX850 eller HX850i? Har ikke noe å si

     

    Uansett så er ikke dette noe du får tak i en norsk butikk, regner med at du også skal ha sleeve til de, og verktøy.

    Hvis du vil lage selv kan du ta en titt her eller her

     

    Hvis du vil at noen heller skal lage for den, til en grei pris så kikk her og her.

     

     

    Oi. Ja den første side var kjempe bra. Den likte jeg. Men det ser ut som jeg må bestille fra utlandet. Nei skal ikke bruke bruke sleeve :p har planer om å ha kabler med klar plast rundt dem.  Skal frese opp spor i  plata,og legge kablene pent nedi.

  4. Tror ikke dette er vanlig handelsvare i 'løs vekt'. Slike plastplugger omsettes til bedrifter i enheter på hundretall. Pinner selges for seg. Og det brukes kostbare krympeverktøy til montering, du vil trenge flere forskjellige typer.

    https://www.elfadistrelec.no/no/hanhode-mm-pol-nr-2x12-mini-fit-jr-molex-5566-24a-3928-1243/p/14402169?q=5566-24A&page=1&origPos=1&origPageSize=50&simi=95.58

     

    Fant dessverre en norsk side som selger. Men dessverre så må jeg lete litt mer.

    Ja jeg kommer til å bruke mange. Etter som jeg ser det for meg, så må alt gjøre om. Men det kommer til å bli helt konge når jeg er ferdig. Er bare rett og slett for å prøve noe nyt  som ingen har gjort, og for å  se hva jeg kan klare  

  5. Jeg har et prosjekt som jeg skal sette igang med nå i år. Det er å bygge en kabinett helt fra bunnen og opp. Så har jeg kommet fram til at jeg vill ikke bruke de modular kablene  for PSU som jeg har fra før, og har sjekket på nette ( etter andre modular kabler ) men fant ikke noen som var etter min smak.

     

    Så det jeg har kommet fram til. Er bare rett og slett bare lage minne egne modular kabler. kablene er i boks, men sliter å finne ut hvor man kan kjøpe løse kontaktkoblingene. Alt fra koblingene til HK/HDD/PCIEX/SATA, samt koblingene til PSU og har mulighet for valg av farge også.

     Sjekket litt på youtube, og vet at noen andre land har en sann kit man kan kjøpe og lage noe selv. Men alt forlangt unna og passet ikke helt inn med det jeg har i tankene, ut fra valga i kited.

     

    Komplett har denne

    https://www.komplett.no/product/812882/datautstyr/vifterkjoelingvannkjoeling/vannkjoeling-tilbehoer/ekwb-ek-atx-bridging-plug-24-pin

     

    Men syns det blir litt i det dyreste laget, samt kjedelig farge, og det er bare 1

     

    Noen som vet om noen norske bedrifter eller sider som selger noe sant? 

  6. Nå klarte jeg å lure Nvidia programmet litt her, og fikk opp bilde for flere skjermer. Men når jeg skulle aktivere den 3 skjermen, så får jeg mld inntil 2 skjermer støttes av grafikkprosessoren i SLI-Modus.

    Men så står det på den siden du ga meg at den skal, men bare i 3D vision. Og hvis man skal kjøre det, så er det et must "3D Vision Projectors – requires three matching digital or three matching analog connectors" da må det være 3D visiob klare skjermer. Noe som jeg ikke har

  7. Jeg spør deg igjen, skal du ha surround?

    Du trenger ikke en tredje kort for å ha tre skjermer btw.

    Du må gå inn der du stiller inn SLI og velge surround, eller velger flere monitorer.

     

    edit: forum klarte å dobbelposte

     

    Nei får det ikke til, hver gang jeg går inn i nvidia programmet så bare klikker den når den 3 skjermen er koblet til. Når jeg går gjennom Windows på skjermoppløsninga så reg at skjermen er der, men får bare ha 2 stk skjermer aktive om gangen gjennom der

  8. Hei, det var ikke så lenge siden jeg kjøpte meg 2 stk Geforce GTX 560Ti kort, og kjører de i SLI konfigurasjon for maksimal spille effekt. Men etter det som jeg skjønner, så lønner det seg ikke å koble opp en skjerm til på de korta der da, på grunnen at da får du ikke maks uytelse.

     

    Så det som jeg lurer på, er det mulig å putte inn noe billig vræl av et skjerm kort, og koble opp 2 stk skjermer til.

    Sann at jeg får 3 skjermer på PC min.

     

    GTX 560 kort i SLI (i PCIx16 i slot 1 og 2) for en skjerm

    billig skjerm kort (i PCIx16 i slot 3) for skjerm 2 og 3 mulig?

     

    Syntes litt synd på de 2 gamle skjermene skulle stå i skamme kroken, mens store broren deres får være med på leken men ikke de. Pluss det ville være tøft å ha 3 skjermer her oppe samtidig ;)

     

    Prøvde å lese meg litt fram innen emne, ble bare helt kakke i hode etter en stund

  9. Kjøpte denne D-link ruteren ikke så lenge siden med god tro på at dette her var noe bra saker.

    Hadde litt problemer med den under installasjonen, men det gikk greit helt til jeg skulle aktivere den trådløse delen. Nå nekter den å lagre nye setnings samt med å aktivere det trådløse nettverket. Jeg oppgraderte firmwire som gikk greit, men fremdeles det samme problemet, samt med at den har litt perioder nå at den klikker.

    Har restartet samt med skru den av og på, men det er ingen ting som funker. HJELP MEG hva er det som er galt?

  10. Han har dessverre ikke peiling plasma er klart best til vanlig tv sendinger og film og vil være et klart første valg i dette tillfellet... Du kan evt bare lese litt om råd og erfaringer fra oss som har figurert på dette forumet lenge og vet hva vi snakker om kontra Tralz her...

     

    Syns det var litt hard i svingen der Jada-jada. Det er en ting å diskutere om det, men det er en annen ting å ha erfaringer med det. Og da snakker jeg fra jobb erfaring som varte 4 år for meg.

    Har selv et 42” Plasma tv, er ganske fornøyd med det og jeg har dullet litt med setupen for å få resultatet som jeg vil ha. Kan også nevne en stor ulempe med Plasma.

    Når man ser veldig mye på tv kanaler, så har vanligvis den kanalen en logo på toppen til høyre, over lange tider så har logoen en mulighet til å brenne seg fast på skjermen. Men på de fleste Plasma tv så har du en innebygd funksjon som renser skjermbilde (hvitvasking) men den må man aktivere manuelt for å sette i gang prosessen. Pluss Plasma er ganske så skjøre, selv om den får seg en dunk så kan den funke en stund til sann som 3-10 dager føre man ser effekten av det.

     

    LCD derimot er mye bedre brukervennlig, den tåler mer en Plasma og den kan ligge som Plasma ikke kan. Det er ganske mye mer jeg kan si, men er litt red for at en eller annen skal begynne å smelle litt for mye med språket her.

    Det var noen som nevnte ikke gå for en Sony tv som jeg anbefalte. Jeg kan si at det er en helt oki tv, en kamerat har den samme og han er helt fornøyd med den. Men det er alltid noen som kan komme med en defekt komponent eller vere noe annet, for en tv skal ikke hakke som ble beskrevet. Da ville jeg returnert den og få et nytt et.

  11. Jeg skal heller ikke hoppe in i en krangel her heller, men man må få lov til å si sin mening.

    Om kabelen skal være med gull eller sløv har nesten ingen betydning å si når vi ser på tv-en / lyd. Det eneste stede vi kan se forkjelen på det er under veldig dyre tester med veldige dyre utstyr, men sef er det forskjel på kablene under de testene. Men det er nesten bare noen nano sek vi snakker om på forskjel.

    Om jeg skulle be en kamerat på besøk på en film kveld og se på min 50” plasma skjerm, og spørre han. Ser du den ene nano forskjellen nå eller, Det er bare helt konge, men jeg brukte 500kr ekstra på den kabelen, pluss den er fin å se på.

    Selv om den er bak tv og ingen ser den, men den er fin å se på og den glinser med gull.

  12. Du får ikke flere piksler av at bildet har 300dpi

     

    Etter som jeg har forstått når det gjelder det her, normalt når vi lager et nytt dokument i PS, så er standarden 72 pixels/inch, Det vill si på godt Norsk 72 Pixels per tommer. Når du øker den till 300, da vil det seg selv si at du putter 300 pixels per tommer, og det er derfor filene til bilde blir også veldig stor på grunnen av det her.

    Har selv hatt et problem under et prosjekt i gamle dager når vi skulle lage en plakat med veldig mye detaljer og stort, bare den filen kom på over 100mb

  13. jeg ville heller gått for en SONY KDL32V4730AEP 32", men da ryker smerte grensen litt (7.999kr). Den har høyere kontrast en den som de har nå, pluss det er innebygdt dekoder så er det bare å putte kortet rett i siden av tv, istedenfor å ha masse klabber bak tv-en, og så slipper man den ekstra fjernkontrollen.

     

    Men det der er noe som de selv må bestemte seg for, om prisen er vert det og om de liker kvaliteten som blir framvist. Et tips jeg har er å la dem få prøve seg litt på tv i butikken, justerer å justere på bilde. Nesten alle tv som står der har blitt fiklet med for å vise best der og da med filmen som blir vist, det er mange som kommer hjem med tv og syns det var ikke så greit som det var i butikken .

     

    Du nevnte også plasma, det ville jeg ikke ha gått for. Plasma er oki men siden de ser mest på tv, ikke filmer. Da lønner det seg helst å gå for LCD

  14. 500Gb modellen til WD er også svak.

    Det vil si at den er ikke særlig holdbar, mine har holdt maks ett år og røket på kortest tid etter 2-3 måneder.

    Rekorden jeg har hørt så langt er 3 dager.

     

    Er litt ening med deg der. WD syns jeg har vert litt svakt på å takle varme, men i et godt luftet kabinett så skulle det gå mye bedre og lengre leve tid.

    Har sjekket noen ganger på diskene for støv pluss vaskete støv filtrene, så har jeg lagt merke til at de har litt høyere varmeutvikling en de andre diskene mine som jeg har merket til.

    Men uten det som gjør dem jobben sin og leverer farten som er lovet

  15. 290GB med bare MP3 forsvinner ikke uten en grunn. Det finnes virus som går aktivt etter MP3 filer, så virus er en sannsynlig årsak, forklarer hvorfor bare musikken var påvirket som du sier.

     

    Det kan være så, Men jeg gikk litt over på noen av de andre disken minne, som jeg vet at jeg har noen mp3 filer på, pluss en gammel backup.

     

    De mp3 filene var ikke påvirket i det hele tatt, de var like gode som den dagen de havnet der. Jeg har også fulgt dit råd ang scan, kjørte chkdsk pluss noen andre scan programer for å være siker. Men nei det var ikke noe spes å rapportere der.

     

    Må si at jeg ble ganske fasinert av dette problemet . men jeg skal ikke utelukke at det kan være et nyt virus som er ute å går, men jeg stusser enda hvorfor bare den ene disken ble påvirket

  16. Her om dagen når jeg skulle in på harddisken for å finne fram noen musikk, men når jeg går gjennom mappene med de forsjelige artistene, så er nesten alle mp3 filene borte.

    Ut av 300G så var det bare 10G med musikk igjen. (PS bare mp3 filer var påvirket)

     

    Det jeg har er en WD 500G SATA 32Mb 7200Rpm

    Denne har vert byttet en gang før på grunnen at den gamle ble gikk konk på grunnen av dårlig kjøling men det er ikke en mangel nå. Denne her har jeg hat i halvt år med uten problemer føre nå.

     

    Disken kjøpte jeg gjennom komplett, og med i tankene på at de har hat problemer med å sende ut disker som skal være helt nye, men så er det masse informasjon igjen på de fra tideligere eiere.

    Men er ganske siker på at dette er ikke tilfele.

     

    Kan heller ikke tro at det er virus eller noe annen dritt som jeg har fått på maskinen min, er ganske nøye med det her i huset, pluss kjører ofte scan for å være siker.

     

    Så jeg er usikker på helt hva jeg skal gjøre, pluss har ikke noen spes erfaringer med dette her. er det noen som har noen tips ?

  17. Heisann!

     

    Jeg skal nå til sommeren en tur ned til Malaysia / Indonesia og Thailand.

    Så tenkte jeg skule gå litt berserk på innkjøp til en ny PC, så da lurte jeg på hvor ville det vert best å kikke etter noe sant uten at man blir rund lurt med bilige kopier og kvalitet.

     

    Og er det noen som cirka vet hvor stor pris forskjel det er der nede forhold til her, sann at jeg kan beregne litt på hvor mye jeg skal bruke på det lille prosjektet her

  18. Jeg har en SATA WD 500G RE2 disk som har streiket for meg ?

     

    Jeg kom hjem fra jobben og så en feil mld på skjermen som sto følgende, Can not write to disk. Jeg har mye musikk/filmer på nedlasting mens jeg er på jobben.

    Jeg sjekket om den var full og det var den ikke, men det gikk jævla tregt å komme meg gjennom filene minne. Så jeg tenkte kanskje en restart ville funka nå, jeg restartet og fikk en rar mld i oppstarts fasen med harddiskene (SMART the disk is bad) med mitt MSI hovedkort.

     

    Jeg kom meg in i Windows XP igjen, men hadde det samme problemet enda. Jeg fikk opp noen error mld ang I/Q og en annen feilmelding som virket veldig like en feilmelding ang med read and write til ram. Prøvde å sjekke opp feilmeldingen på nette og på Microsoft sin feilmelding database, men jeg fant ikke noe i det hele tatt som var relatert til mit problem.

     

    Det endte med at jeg tokk ut disken for å kjøle seg ned litt mens jeg grublet over saken, etter en time startet jeg disken opp med PC igjen, men nå fikk jeg noe helt annet.

    Jeg hører nå at disken startet opp og går i noen sekunder, men så kommer det en klikke lyd som følger noen ganger og så skrur disken seg av helt uten videre.

     

    Jeg har prøvd med 4 punkters og med SATA strømkoblingen (ikke samtidig, det ville ødelegge disken) for å eliminere hva som kan være feil.

     

     

    Er det noen som kunne ha noen forslag på hva det kunne være. Disken er fra sommeren 2006 og burde vert fit for fight enda, pluss jeg har noe ting og tang der inne som er veldig viktig for meg som jeg har ikke lyst til å gi glip på enda

×
×
  • Opprett ny...