Jump to content

KryssN

Medlemmer
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Om du trenger den nå, bare kjøp og best fra stor butikk som har stasjonær butikk i ditt området, du har 2 års reklamasjonsrett og dette er også en påvist feil som Sony har skjulte mot forbrukere, så du får den reparert eller byttet om de skjer noe. I hvert fall om det skjer noe med din egen kontroller som kom med PS5, så vil du ha en tilstede allerede om du kjøper den 2. stk.
 2. Tror det blir slippet kanskje et annen dag, men det er mitt egen spekulsjon. Siden om Jeg husker rett så det var aldri en slipp etter kl 15.
 3. Trenger ikke være redd, de er legit, flere fikk PS5 fra de fra før og Jeg kjøpte fra de flere ganger gjennom siste 5-6 år.
 4. Vel, vi kjøpere, vet ingen ting. AMD og Sony selv sier at det blir mangel på forsyning inntil H2 2021, det er Juni, ikke lenge til. Men til påske så skal etterspørsels øke igjen, også nå var/er det Kinesisk nytt året og fabrikker var/er stengte for mest parten, så det kan være at neste stor slipp blir ikke før April. Man kan bare håpe at det blir ikke sant og at PS5 kommer i butikker plisert MSRP, ikke 8-9k bundler fra butikker.
 5. 4500 (msrp) + 400-500kr ladestasjon + headset verd virklig 400-500kr (til over 1000 kan du kjøpe noe egentlig som er god) + 800 ekstra kontroller Så tjener de på den en god sum.
 6. Det lukter en svindel, PS5 til under merkede pris og send penger først, tja. For du selv boksen eller bildet av en PS5
 7. En Tips som ikke alle vet, det er bare 3. nettsider som Distill oppdaterer på gang og om du har lagt til flere stk. oppdateringer for å ''sjekke'', så blir ikke oppdatering tid egentlig 5 sekunder som den står, siden ''Tab with a worker'' åpner etter andre sider igjennom er ferdig på en måtte kø liste har altså ble sjekket. Så det egentlig tar så lenge til den går gjennom andre og deretter blir lagt NetOnNet til en kø igjen etter 5 sekunder (ikke oppdatert, lagt til kø etter de som pågår). Jeg oppdaget det selv i går og Det er to måter å fikse dette. Den som Jeg gjorde, siden min PC er treg. Var å stoppe flere andre oppdateringer som var gamle eller til andre produkter og lagt 2 oppdateringer på NetOnNet så det blir oppdatert igjennom de andre og flest. Den andre måtte om din PC er raskt. Gå inn på Extension, deretter i Settings på Distill og bytte ¨Maximum number of concurrent workers¨ til flere oppdateringer med en gang, siden min PC er tregg Jeg egentlig har redusert den til 2 stk (default 3). Det er også bedre å bruke Distill i ''Sticky Window'' istedenfor ''Tab'' in same Settings-Advanced ''Load pages that can't be loaded in background in''. Altså for disse oppdateringer som Dere tror er viktig, legge til ¨Audio Notificaiton¨ og ¨Pop up in a New Tab¨ i hvert enkelt oppdatering eller Global Action. Lykke Til, fikk bestilt fra NoN igår
 8. Jeg fikk bestillt 2stk. ett på bedrift kl. 10 og ett nå som privathandel. Jeg snakker men en kundekonsulent på NoN om hvordan den behandles, og dessverre er det 1stk per kunde så den på bedrift skal Jeg kansellere. Tenkte å skaffe den til en kompis eller noen her som ville ha denne, men dessverre 😕
 9. Jeg kjøpt den, bare skrev in Org. nr til hvem som helst i min famile :=) Jeg bare lurer på hvordan blir det med garanti.
×
×
 • Create New...