Jump to content

trymer

Medlemmer
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vet ikke om den er innafor men prøver Noen i Trondheimsområdet som kan "leie" ut et ps5 adapter for kamera til vr briller en stund? Har bestilt men laaang leveringstid og krise i heimen.
 2. Til info snakket jeg med coop kundeservice, min ordre som står som "Til behandling" hadde i deres system fått sporingsnummer fra postnord. Ble trolig sendt i dag. Kan tydeligvis ta litt tid før ordrestatus blir oppdatert.
 3. Jeg var ferdig betalt 14:15, fikk bestillingsbekreftelse 14:25, ordrebereftelse 14:30 (Digital) ...rettelse, bestilte med faktura.
 4. ...frykten for kansellering lever i beste velgående ja, selv om alt ser ut til å være på stell 😛 Har i likhet med mange her brukt litt for mange timer på å skaffe PS5, så hadde vært veldig greit om ting gikk i orden nå før jul 😅 ...og ikke minst avbestille komplett ordre
 5. Noen som har erfaring med leveringstid på forrige coop slipp? Håp om å få den før jul hvis man får tak i en i dag? ....bør vel ikke være et problem, men spørsmålet er vel egentlig hvor lang tid de bruker fra ordre er satt til de sender ut?
×
×
 • Create New...