Gå til innhold

Puno

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Puno

  1. Satt ved dataen igår og opplevde at systemet låste seg. Etter oppstart har jeg alltid chkdsk på den ene partisjonen. Noen som vet hvordan jeg skal fjerne dette evt. fixe problemet?

     

    BTW chkdsk finner intet som er galt.. Når jeg prøver å få kjørt diskfragmentering så står det bare at det er "planlagt chkdsk ved oppstart" (takk, fortell meg noe jeg ikke vet!!).

  2. Heisann!

     

    Jeg klarte noe fantastisk idiotisk her igår. Jeg fikk to nye rambrikker og skulle montere dette bak masse vannkjøling og greier. Det var dårlig med lys, men jeg trudde jo seff at det bare passa en vei så jeg presset forsiktig og fikk kneppa det på plass (brukte faktisk ikke så mye kraft). MEN!! Det begynte å lukte svidd - viste seg at jeg hadde montert dem feil vei (ikke spør meg hvordan dette er mulig).

     

    Det er nå en svidd flekk på hver av disse brikkene. Jeg har nå satt dem i riktig vei og alt funker tilsynelatende fint. Kan disse ram-brikkene likevel være skadet?

     

    Noen som vet om det finnes et stress-test program for ram?

     

    OG JA jeg vet det er tidenes værste noob-tabbe :/

  3. Har en plextor 24/10/40a som begynner å bli noen år (4-5). Jeg driver å skal bygge en pc og vil innstallere windows på en harddisk. Jeg velger i bios at det skal bootes fra cd.

     

    Jeg får da feilmelding: NO EMULATION. Men noen ganger så begynner den å lese fra cd'en likevel. Litt inn i innstallasjonen så kommer nok en feilmelding om at noe ikke kan lastes inn...

     

    Hva skjer?

  4. Tror ikke du når 4Ghz med P4P800. Prøv P4PC800!

     

    RAM: 512 eller 1024 mb med enten OCZ, Corsair, Kingston eller Crucial (mine valg) OVER PC3700.. (og med lav latency)

     

    CPU'en er grei.

     

    ser du har samme greiene som jeg ønsker. Er du fornøyd med ditt system? Vannkjøling?

  5. Jeg tenkte på å anskaffe meg nytt system, har nå

    cpu : p4 2,53Ghz@ 3Ghz

    HK: Asus p4g8xdeluxe

    RAM: 1xpc2700 1xpc2100

    H2O-kjøling

     

    Det jeg er ute etter er et svært overklokkingsvennlig system med ytelse som vesentlig overskrider det jeg har. (helst 478 så slipper jeg å kjøpe ny chipsett-blokk :) ).

     

    Hva anbefaler dere? Har sett litt på

     

    cpu: P4 3.2 ghz

    HK: Asus p4p800-E deluxe

    RAM: uvisst...

     

    Kan jeg nå 4ghz med dette?

     

    Hva anbefaler dere meg å gjøre her..? :hmm:

  6. Heisann!

    Jeg har kjøpt gainward 6800 gt, fått på vannkjøling og er igang med å klokke. Jeg har til nå brukt medfølgende programvare og klokket til 420/1200, men der sier det stopp. Jeg tenkte så å gå over til Rivatuner, men jeg får ikke gjort noe her.

    Er kortet låst for overklokking med slike program?

    Hva må gjøres, flashing?
  7. Heisann!

     

    Som dere ser på egen tråd har jeg vannkjølt mitt Geforce 6800 gt. Jeg bestillte AC aquagraFX 6800 fra microplex. Jeg fjernet alt av vifter og kjøleribber fra kortet, men lot de tape-bitene som var festet til ram på skjermkortet sitte. Jeg monterte kjøleren med de fire skruene som ble brukt til feste av kjøleribbe på core, samt flere plastskruer som fulgte med kjøleblokka.

     

    Dette funker fint og har nå en stabil temperatur på 30grader. Anbefaler denne blokka til alle som er drittlei av dualviftebråk :yes:

     

    PS. Husk at strømkabelen fortsatt må settes i skjermkortet, dersom dette finnes (hehe)

  8. Poenget var at kortet ikke ville starte uten strømkabel i. Jeg trudde kanskje at strømkabelen først og fremst var til viftene og ville heller bruke den strømkabelen til noe annet. Har vel funnet ut at den strømkabelen må kobles i kortet for at det skal fungere. Syns bare det var mange tilkoblinger med tre strømkabler til hk og 1 egen til skjermkort.

     

    Det har vel egentlig vært iorden hele tiden :)

  9. Har ikke hatt noen som helst problemer med å vannkjøle kortet mitt. Jeg kjøpte vannblokka på microplex. Eneste var at kortet pep når jeg ikke hadde i strøm. Er nok bare warning ja..

     

    Microplex er konge service-innstilt btw. Fikk ødelagt en blokk ved sprukket plexi-glass. Derfor bestillte jeg ny blokk. Etter at bestillinga var effektuert spurte jeg om det var mulig å bare få plexiglasset. Da fikk jeg mail: "send tilbake blokka som du har bestillt og du får pengene tilbake. Plexiglasset skal vi sende deg gratis"

     

    Hva sier dere? :)

  10. Så har eg skaffa meg vannkjøling. Satsa på waterchill cpu-power sett samt en blokk til 6800 gt på microplex.

     

    Da jeg startet opp såg jeg til min store overraskelse (eller skrekk) at grafikk kortet mitt var oppe i en temperatur på 86 grader (core). Fikk det ned til 56 grader ved å ta på kjølepasta om igjen..

     

    Jeg monterte også en grademåler for å få mer nøyaktig måling. Den viste 32 grader.. Hvorfor viser ikke programvaren og grademåler det samme? Skal ikke grademåler monteres mellom blokk og kjerne?

  11. Så skulle jeg også anskaffe meg vannkjøling!

     

    Kommer til å overklokke og trenger derfor god kjøling. Hadde planer om å skaffe meg dette settet fra microplex. Siden jeg sitter med vinduet og det er en ventil i veggen 2meter over meg tenkte jeg å kjøpe en radiator og en 120mm papst vifte i tillegg samt litt ekstra slanger for så å montere dette oppe i ventilen. (Dette burde jo gi god kjøling i høst og vinter tenker jeg)

     

    Mine spørsmål er da som følger: Vil det bli problemer med kondens? Er pumpen i dette settet kraftig nok til å pushe vannet gjennom? Har noen forslag til radiator evt alternative løsninger blir det mottatt med takknemlighet. Kult om noen postet bilder av lignende fixe løsninger :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...