Gå til innhold

Pankus

Medlemmer
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Pankus

  1. Svigers kjøpte for en stund siden en pakke med Bluecom. Dette inneholdt Telio ip-telefoni og fastlinje. På dette tidspunktet funket det flott med en D-Link router som supplerte trådløst. Senere klarte de på et eller annet vis og ødelegge Telio adapteret (dette er nå frakoplet). Etter dette kommer pcèn kun på nett hvis den har direkte kabling fra Bluecom adapteret til pc. Vi har prøvd med 2-3 forskjellige trådløs routere, men kommer ikke på nett igjen. Det virker nesten som Telio adapteret fungerte som en slags DHCP når det funket.

    Er det en mulighet å komme opp å stå igjen trådløst med en router som har fuksjonen "Bridge" ?? Hvordan må denne evt konfigureres.

     

    Er på besøk hos svigers jevnt, og har med laptop, men er rimelig frustrert over å ikke komme på trådløst igjen.

     

    Håper noen av dere kan hjelpe meg med dette??

    Takker for alle svar.

  2. Som det står i emnetittel, så mangler jeg install cdèn til min IPAQ. Kjøpte den brukt men må ha Cdèn til å konfigurere mot pcèn.

    Noen som vet om denne ligger på nett, og hvor jeg evt kan laste den ned??

    Har prøvd i flere dager nå men finner ingen ting.

     

    Takker hjertligst for svar

  3. Jeg har en bærbar HP Pavilion ze2000 med Turion64 prosessor, 1 GB minne, ATI skjermkort(mobility radeon express 200). Jeg skulle gjerne visst hvilket hovedkort som står i denne. Har lett på nett, men finner ikke det ut. Kan noen hjelpe meg?? Kjøpte nå i år

  4. Som topic sier, går dette an?? Finnes det et slags trådløst nettverks kort som funker sammens med xbox uten alt for mye konfig..?? Har boxen under tv og må strekke kabel over stuegulvet når jeg skal overføre via ftp. Har executer-chip, og kjører xbmc på den.

    Noen som vet???

  5. Noen som vet hvilket kort man bør velge når jeg vil ha et kort med passiv kjøling??

    Pga et utall av kort å bla igjennom på webbutikkene så håper jeg og få svar med dere. Er egentlig ikke så opptatt av pris, men bør ikke være av de dyreste.

    AGP selvfølgelig. Er ikke så voldsom på spill, men installerer av og til et for å ha noe og gjøre

    Erfaringer??

  6. Siste driver fra 17.10.2003. Er dette nyeste driver??

    Dere som har dette kortet (jeg har det også), hvilken encoding bruker dere på tv opptak, og resultatet på tv ved avspilling??

     

    Edit. Fant nyere driver fra msi-forum, beta, på DENNE linken

  7. Får bare inn standard tv signaler på mitt kort jeg. Er koplet via scart over trådløs sender/reciever. Hvorfor får jeg ikke inn kanaler som kommer fra sat-tuneren som går på samme scarten. Kan det være at tvkortet mitt ikke tar signalene fra tuneren?? Har et MSI kort.

  8. Skulle gjerne sett at noen svarte på denne. Jeg har selv et MSI TV-kort der jeg synes at kvaliteten ikke er bra nok. Samme hva jeg gjør så får jeg ikke klart bilde. Det er alltid litt grums på skjermen. Kjøpte det egentlig for det var billig :blush:

    Vet at det er kvalitetsforskjeller på de forskjellige kortene, og skulle likt og vite fra dere som har erfaring med forskjellige tvkort, om hvilket som er best under 1000,- og gjerne best kompitabelt med div software avspillere

  9. Hmmm.. det har jeg ikke hørt før.... brenner selv filmene mine på 12x med min Plextor 712A brenner og ikke lagt merke til noen hakking. Pankus, mente du kanskje at dette er spesifikt Lite-On brennere?

     

    JT

    Nei, jeg har en NEC 3500AG, har hatt 2-3 tilfeller av tilbakemeldinger om hakking, spesielt mot slutten av plata. Selv merket jeg ikke noe av hakkingen på min stuedvd, men fatter`n merket det. Etter det satte jeg ned hastigheten, og problemet var borte. Kan jo være litt forskjell på hvordan de forskjellige stue-dvdene leser platene?? Har selv en Pioneer.

  10. Ikke brenn filmer på max hastighet, i mange tilfeller vil de "hakke" i en eller flere deler av filmen. Jeg gikk ned til 2-2,4X og ble kvitt problemet. Vet ikke om det har med kvalitet på media, men funker finfint når jeg satte ned hastigheten. Tar bare litt lenger tid og brenne ut, men hvem har ikke litt tid til overs?? ;)

  11. Er enig med deg "Simen1" i det du skriver. Men er du helt sikker på at en Dynamisk disk ikke kan konverteres tilbake til basic?? Er ikke sikker på disken som OS er installert på, men mener at jeg har konvertert fra dynamisk til basic, på andre disker.... Hmmm, husker jeg så feil...... en stund siden nå. :hmm:

  12. Fra og med win2000 kom en funksjon som Dynamisk disk. Når disken blir konvertert til dynamisk, får du en del nye funksjoner som ikke finnes når disken er "Basic". Hvis du høyreklikker på "Min datamaskin" og velger "Behandle" eller "Manage" alt etter om du har norsk el. engelsk versjon. I bildet som åpner seg, velger du "Diskmanagement". Ved å høyreklikke på det "Gråe" feltet til venstre for diskinformasjon, får du opp endel valg. Convert to Basic, eller convert to Dynamic disk. Er ikke sikker, men tror ikke du vil miste lagrede ting på disken ved konvertering. Bør ta backup i alle tilfelle.

     

    http://www.geocities.com/otakrep/Dynamisk.jpg

     

    ModeratorEdit: Bildet er gjort om til link siden det var alt for stort.

  13. Tenker da på byggeprosjekter privat, som ny pc, HTPC, andre typer maskiner til hjemmebruk.

     

    Jeg selv står i startgropa for å bygge meg en HTPC, som jeg forhåpentligvis blir ferdig med til forsommeren. Har litt "tørke" på kontanter, og vil derfor bruke litt tid på å bygge. Kommer sikkert til å bruke en plass mellom 12 og 15000 på prosjektet.

     

    Er svært spent på fortsettelsen av HTPC som Hardware.no`s videre oppsett av HTPC som allerede har vært ute i Del 1 og Del 2.

     

    Kom med deres planer for i år, og hvor mye dere kommer til å bruke på det. :dribble:

  14. Om du skal bruke VIVO må du ha VHS-spelar som kan gje signaler til det (med mindre VIVO har antenne-inngang). Ellers kan du bruke eit TV-Kort.

     

    Ekstern DVD-brennar som du kopla til VHS hadde sikkert vært lettast, men om du ikkje har det så hjelper det lite.

    Et tvkort, ok, er det sånne som omtales i forumet her, som Pinnacle "ettellerannet" jeg trenger da?? Har dere en anbefaling på et godt sånt kort , og evt pris??

     

    Igjen takk

×
×
  • Opprett ny...