Gå til innhold

babjorn

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av babjorn

  1. Alle som har forhåndsbestilt, har forhåndsbestilt Digital versjonen. Maskinen som ble tilgjengelig 19.11 Var kun Ps5 disk versjonen som ikke har noe med forhåndsbestillingene å gjøre. Alle hadde mulighet å prøve og bestille ps5 disk versjonen 19.11 Du kunne prøvd å bestilt 19.11 å hadde du fått, kunne du avbestilt den andre, dette er din egen feil. Bestiller man flere plasser, har man mulighet å avbestille eller sende i retur innen gitt tid fra butikken. Mange som har bestilt flere plasser for p sikre seg en maskin før jul å i tillegg prøvd å kjøpe 19.11

  2. Mye rykter som går rundt, her er et til.

    Alle Elkjøp kunder som fikk kjøpt 19.11 får rundt 08.12 Alle skal vel ha fått Mail om man er fornøyd med kjøpe fra Elkjøp. Ja hørt noen bitte små rykter om at, hvis det kommer noe part (liten sansynelig) går til forhåndsbestilte å ikke ny runde som 19.11 å det kaoset, selv om dem får inn mest disk versjon, vil kunder få automatisk den dyre versjonen selv om man kjøpte den billige. Men dette er bitte bitte små rykter. 

  3. Tchrizzy skrev (28 minutter siden):

    Takker 👌 Blir spennende å se hvor mye Skandinavia får levert, da det tydeligvis er lange køer over alt på bestilling å stemmer noe av det som er skrevet (som så klart benektes fra Sony, hvis jeg leste riktig) så lover det ikke ekstremt positivt. Virker jo som di sliter litt med produksjon med tanke på antall som er levert, siden det er manko på verdensbasis. Men hvis flere ps5 personer heller kjøper Xbox series x, så kommer man kanskje i mål til april/mai. 

  4. Tchrizzy skrev (36 minutter siden):

    Jeg skjønner ikke helt hvorfor folk ville støtte scalpere når Sony har sagt at dem kommer til å lage 15 millioner ps5 i løpet av mars sammenlignet med 7 millioner Ps4 på det samme tidspunkt ved lanseringen. Det er bare å smøre litt med tålmodighet og akseptere at det  kommer i løpet av Februar eller Mars. Stor AAA spill som Cyberpunk 2077 får ikke Ps5 oppdatering før Januar 2021 som betyr vi kommer til å spille samme versjon uansett om Ps5 er lansert i år eller ikke. 

    Link til disse 15 millioner ps5?

×
×
  • Opprett ny...