Jump to content

babjorn

Medlemmer
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fått sendings bekreftelse og sporingsnummer fra Elkjøp, så var flere dager tidligere en antatt 👌 Flere kjøpere som kjøper opp alle ps5 som kan leveres eller hentes for 11000kr å justert opp til 12000kr. Er det så ettertraktet i utlandet, at disse kjøpes opp å sendes eller kjøres nedover til Europa ? Eller andre land.
 2. Alle som har forhåndsbestilt, har forhåndsbestilt Digital versjonen. Maskinen som ble tilgjengelig 19.11 Var kun Ps5 disk versjonen som ikke har noe med forhåndsbestillingene å gjøre. Alle hadde mulighet å prøve og bestille ps5 disk versjonen 19.11 Du kunne prøvd å bestilt 19.11 å hadde du fått, kunne du avbestilt den andre, dette er din egen feil. Bestiller man flere plasser, har man mulighet å avbestille eller sende i retur innen gitt tid fra butikken. Mange som har bestilt flere plasser for p sikre seg en maskin før jul å i tillegg prøvd å kjøpe 19.11
 3. Mye rykter som går rundt, her er et til. Alle Elkjøp kunder som fikk kjøpt 19.11 får rundt 08.12 Alle skal vel ha fått Mail om man er fornøyd med kjøpe fra Elkjøp. Ja hørt noen bitte små rykter om at, hvis det kommer noe part (liten sansynelig) går til forhåndsbestilte å ikke ny runde som 19.11 å det kaoset, selv om dem får inn mest disk versjon, vil kunder få automatisk den dyre versjonen selv om man kjøpte den billige. Men dette er bitte bitte små rykter.
 4. Takker 👌 Blir spennende å se hvor mye Skandinavia får levert, da det tydeligvis er lange køer over alt på bestilling å stemmer noe av det som er skrevet (som så klart benektes fra Sony, hvis jeg leste riktig) så lover det ikke ekstremt positivt. Virker jo som di sliter litt med produksjon med tanke på antall som er levert, siden det er manko på verdensbasis. Men hvis flere ps5 personer heller kjøper Xbox series x, så kommer man kanskje i mål til april/mai.
 5. Annonsen har nok sluppet igjennom ved en tilfeldighet, da dette ikke er lov å blir slettet (Stoppet) å informert bruker.
×
×
 • Create New...