Jump to content

Stormen64

Medlemmer
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Folk liker å sette seg opp til å bli skuffet
 2. Det stemmer sikkert. Men selv om et spill er verre enn det andre så betyr ikke det at man skal akseptere det første siden "det kunne vært verre"
 3. Nåja, hva om de hadde gjort akkurat det? hadde blitt katastrofalt. Å si dette er bare CDPR sin feil er like lavpannet som å bare skylde på stakkars idioten som blir tvunget av bøller til å gjøre noe galt, for det var "han" som gjorde det. Spillet er uferdig, helt klart. Men man trenger ikke mye hjernekraft til å skjønne at de var i en problemstilling uten noen utvei, og de var i ferdt med å miste den flotte fanbasen de har bygd over en lang årrekke.
 4. poenget mitt er at forbrukere oppfører seg som drittunger. Kommer ikke spillet fort noke blir det hysteri. Blir spillet levert, men ikke står til forventningene blir det hysteri. Er enig i at CDPR skulle bare utsatt hele spilllet til det nådde noe som kan ligne på et ferdig produkt. Vel, konklusjonen er at alle kan ta sin del av kaka her i skyldfordelingen.
 5. Du har ikke følget med i timen skjønner jeg. Hvordan reagerte internett på forrige utsettelse?
 6. Jepp, som det er nå er det like greit å vente
 7. Man kan/bør jo ikke forvente å få et feilfritt spill når spillet har vært preget av "development hell" i åresvis. Det har vært mange signal på at dette spillet kom til å være trøbbel for CDPR, men folk taklet ikke lenger utsettelsene og de ble tvunget til å gi det ut som det er. Folk er like skyldige som CDPR.
 8. Merkelig hvor mye man hører om feilene i dette spillet, mens valhalla for eksempel hører du ikke den dritt om i media. Spoiler alert: Begge spilla ble utgitt i betafasen.
 9. Noe bra her. Gleder meg til ghosts n goblins, men musikken er jo bedre i super ghouls n ghosts. Samme musikken, men er blitt gjort dårligere i det nye spillet.
 10. Dildoer tårler vi, men de tekniske problemene gjør at jeg har mest lyst å vente. Sikkert smart siden jeg sitter i kø og venter på 3080 uansett
 11. Og med en advarsel så kommer jo folk med epilepsi naturligvis ikke til å spille det... Tror vel ingen?
 12. Kun en gruppe mennesker jeg har sympati for når det gjelder nye grafikkkort. Jo, det er den vanlige forbruker. Nvidia, msi, komplett, proshot etcetcetc vet meget godt det her "gi ut litt og litt når de dukker opp" bare supplerer scalpere. De sitter der og refresh kjøper med botter etc. så snart knappen endrer seg så er det allerede kjøpt, hvor du og jeg kanskje får melding 10-20 min for seint. Kanskje de kan brygge litt mer stock nå før de leverer ut. Bare tenk. Så lenge scalpere selger varene sine og produsenter bare leverer litt og litt med ingen kjøpsbegrensning så kan i teorien scalpere dominere og endre markedet vi kjenner. Er mange å skylde på og jeg skylder på dem alle.
 13. Vel, mange vil være ekstremt biased en stund fremover. Litt som å være i ett nytt dårlig forhold der alle ser hvor dårlig det er forutenom du. Men vi får bare vente å se. Tviler på det er dårlig på noen måte, men kanskje det ikke stiller til de skyhøye forventningene.
 14. Håper de gir F. På tide å lære folk at de overlever selv om de blir litt såret. Tror filmen blir dritt da, men det er noe annet.
×
×
 • Create New...