Jump to content

_tor

Medlemmer
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Haha, det var ikke ris nei😄 og jaggu fikk jeg med optisk drev. Det nytta nok å sende en sinna mail 😁
 2. Kl 22.00 i kveld, postnord kom vel samtidig. Blir spennende å følge med i morgen, jeg fikk jo beskjed at det var tomt.
 3. Okey, nå er jeg i ferd med å bli kokko...😵 Jeg har tidligere nevnt at jeg er en av dem som fikk bekreftet bestilling på Coop, men ikke fikk likevel. Penger ble refundert og fikk beskjed om at ordren lå der og blabla. Det som skjedde akkurat nå er at jeg får mail fra Coop om at ordre er sendt, samtidig får jeg melding fra Postnord om at pakke er på vei fra Alnabru.. Hva faen??
 4. Fakk hele Coop...jeg fikk bekreftet bestillingen kl 10:25, men fikk denne fra kundeservice nå..
 5. Samme har skjedd hos meg, men ordren står fremdeles Under behandling..Får ikke svar hos kundeservice, gir opp..😵
 6. Voldsomt da, er du i slekt med Trump eller? Jeg skjønner greia mot disse LH svina, men det er faktisk noen av oss ferske som har registrert seg for å høre med andre hva som er status på feks Coop bestillingen som vi venter på. Jeg satt selv i 2 timer og greide til slutt å trøkke gjennom en ordre på EN boks som siden har stått under behandling. Som flere nevner her så har du innsyn selv om du ikke er registrert.
 7. Samme status her, men jeg så denne kommentaren på Face og har ikke fått mail fra Obs i dag så har fortsatt et håp. Jeg fikk bestilt kl 10:25
×
×
 • Create New...