Gå til innhold

Sebben00

Medlemmer
  • Innlegg

    98
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sebben00

  1. dskg skrev (5 timer siden):

    De konsollene er mest sannsynlig bestilt og allerede reservert, så det blir nok fort bomtur om noen drar ut. Elkjøp tar i mot forhåndsbestillinger som de leverer til nærmeste butikk. Da dukker de opp på nettsiden frem til den som har bestilt henter de.

    I følge en kundebehandler på chat, skal de være for salg. Reservasjoner har visstnok en egen bestilling inne i systemet.

    Har nemlig bestilt en til en av butikkene som har lagerstatus, men hvor jeg fikk estimert levering 22 - 27.12. 
    Er i dialog med butikken for å se om jeg kan heller hente en av de som de faktisk har fått på lager, ettersom man ikke kan legge av noe verken på Klikk og Hent eller via chat. Kun fysisk oppmøte. 

  2. Nedllo skrev (21 minutter siden):

    Problemet er at ps5 koster 100 kr mer pluss hver gang du setter inn ps4 versjonen så lastes den ned å tar opp plass til du sletter den, å. Neste gang skjer det samme igjen

    Mulig at prisen er forskjellig hos Coolshop, men er likt mellom de to andre steder ellers siden du får PS5 oppgradering uansett. 

    PS4 installasjonen fra disk på PS5 skal ha blitt rettet i systemoppdatering til PS5 versjon 20.02-02.50.00 fra tidligere i februar.

    Patch Notes:

    • The PS4 version of the game was sometimes installed from the PS4 game disc even after upgrading the disc version of a PS4 game to the PS5 version.

     

  3. ehspen skrev (Akkurat nå):

    Som Dr. Peedee i posten(e) over her har jeg selv også endelig fått tak i en på grunn av en snill sjel her inne på forumet som solgte til meg for butikkpris! En stor, stor takk til Gondron. 😊

    Godt å høre og kos deg! :) 

    @gondron og @MrCradock:

    Takk for at dere gjør som folk flest burde gjøre mer av og hjelpe hverandre 🔥

    • Liker 6
  4. Jeg skrev til Power om bot-greiene med bildet av Twitter til en vis gruppe. 

    De svarte at det er en forskjell mellom bestillinger som "går gjennom" vs hva de sender ut. I følge vedkommende, går de manuelt over ordre som blir lagt til og sletter dem de ser har blitt kjøpt under visse forhold. Det gir også mening, i og med at sist lansering til Power var "tom" etter 5 min og det var folk som fikk kjøpt 10.20 og 10.30. Jeg tror det skjer nok langt mer bak kulissene enn vi folk flest kan/vet. Det er klart en utfordring, men tror at de faktisk er klar over det og prøver det de kan innen rammene de har.

    For min del, kan jeg gi kudos til både Netonnet og PostNord ettersom min maskin er nå i hus. Bestilt ca 10.30, sendt innen kl 14 i går og levert til butikken før kl10 i dag. Det er helt rått. Jeg håper at dere som prøver, ikke gir opp og ikke gir etter Finn.no.Jeg fikk bestilt min uten Distill eller automatiseringer, kun ved hjelp av folk som sier ifra her i tråden. Så takk til dere som bidrar! 

    Det går an, men man må dessverre være tålmodig og ha litt flaks.

     

    • Liker 4
  5. Power har ikke hatt noe salg i dag vel, men i går? Netonnet hadde plutselig rundt kl1030. 

    Nå er det vel Elkjøp sin tur med loddtrekningen som skal være mellom kl13 og kl15 for å motta koden, og frist til kl 21 i kveld for å bruke den. 

    Alt annet rundt salget eller opplegget, er det ingen her inne i forumet som vet noe om. 

     

    • Liker 1
  6. AndersN skrev (5 minutter siden):

    Jeg fikk bestilt fra NetOnNet, men har ikke fått sendingsbekreftelse enda. Under kjøpshistorikk står det at bestillingen er "Mottatt".  Ser at flere andre her har skrevet at de har fått sendingsbekreftelsen sin allerede. Burde jeg begynne å bli bekymret?

    Jeg gikk inn til chat og spurte, ettersom jeg var ikke logget inn ved bestilling. Får da ingen info på mine sider.

    Fikk bekreftet at "orderen blir pakket nå" av kundebehandleren og at den gikk gjennom. 69,- prioritert levering og faktura. Får nok mail om bekreftelse etterhvert. 

    • Liker 1
  7. MadsEliassen skrev (2 minutter siden):

    Fulgt med i hele formiddag, men var nå opptatt i en 20 minutters periode. Da er det selvsagt slipp. God jul

    Kjenner til den. Sist slipp hadde jeg et møte når Platekomp lanserte pakkene sine og var i lunsj når Netonnet lanserte et par timer etterpå. Nå satt jeg faktisk i et møte med teamet mitt, og måtte bare rope "Tror faen meg at jeg fikk bestilt meg en PS5" midt i møtet 😛 

    Ble en god latter fra de andre og. 

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...