Gå til innhold

Hjelperytter

Medlemmer
  • Innlegg

    52
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Hjelperytter sine prestasjoner

121

Nettsamfunnsomdømme

  1. Elbusser står, mens de på diesel går. Jeg kan lite om motorer, men det kan ikke være tilfeldig. Dekkene er nok de samme på begge busstypene.
  2. Beboere kan ikke parkere her, selv med gjesteparkeringsbevis. Samme i vårt borettslag, gjesteparkeringsplasser er for gjester som besøker noen i borettslaget. Beboere har gjestepakeringsbevis som de kan låne ut til gjester., Den tredje figuren på skiltet er for å hindre at beboere parkerer sine egne biler/bil nr 2 eller firmabil på gjesteparkingsplassene, disse har nok faste parkeringsplasser som skal brukes.
  3. Selv om en ikke kan forsvare det Hamas har utført, har Isralels regjering lagt grunnen til det som skjer. Dette med sin behandling av palestinere, bosetninger på vestbredden, behandling av al-aqsa moskeen i Jerusalem, Forstår godt de palestinere som går i støttetog for dette. Palestinske liv har ingen verdi for Netanyahu, men han ønsker helst å fordrive dem helt ut av Israel, Palenstina. Litt på samme måte som jødene ble drevet ut for ganske lenge siden. https://www.newsweek.com/netanyahu-haaretz-israel-gaza-blame-attack-1832963 Dersom, Israel ønsker seg varig fred, må de også ønske at palestinere skal ha et bra liv der, og ikke sperre dem inne i åpne fengsel.
  4. Angående dette. De aller fleste drap i Norge blir begått av noen nær relasjon til den som ble drept. Det gjør enklere å oppklare drap. Sjeldent at det er kompliserte saker.
  5. https://www.google.com/search?q=dykker+septiktank&client=firefox-b-m&sca_esv=558541893&tbm=isch&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwiep7z7j-uAAxWOQ_EDHQ5UDfsQ_AUIBigB&biw=288&bih=582#imgrc=JnwkjlCzCi9ZbM Fungerer denne linken? Hvis ikke søk på dykker septiktank og se bilder.
  6. Dersom du tar av kumlokket og tar et bilde inne i kummen, så ser en hvordan det er. Denne skal på utløpet fra kummen. Den sikrer at det ikke er den øverste delen av avløpet som renner ut. Dette da det der ligger det papir og bæsj.
  7. På denne og andre kraftstasjoner skal det være et eller flere nødsystem, så selv med utfall av ekstern strøm fra nettet, skal dette driftes. Det skal være batterier, dieselaggregater eller nødstrømsaggregater eller andre løsninger, som sikrer strøm til drift av kraftverket. Hvorfor dette ikke fungerte vet man ikke, men hadde Hafslund Eco testet slike flomluker jevnlig, ville dette blitt avdekket. Driften av kraftverkene styres kun etter profitt., Beredskap, testing, reservedeler etc kuttes helt til benet, da dette er en kostnad som ikke gir noen inntekt. Regelmessig skarp testing av nødsystemer koster penger til mannskap og gjennomføring, samt at vann ikke går gjennom turbinene. Flomlukene var sikkert ikke testet på en god stund. Dessuten burde flomlukene blitt åpnet lenge før den eksterne nettet forsvant, men da renner vannet ikke gjennom turbinene og Hafslund Eco går glipp av inntekter.
  8. Jeg opprettet min epost ifm det som da kaltes mobilt bredbånd. En liten dings med sim kort og som ble koblet til usb (så vidt jeg husker) Det var vel på slutten av 90 tallet. Da var det sikkert samme type avtale som du hadde.
  9. Styret ansetter vaktmester. GF har ingen rett til å vite noe om lønn. Ei heller resten av arbeidsavtalen. Driftsinstruks er noe kan være offentlig, dvs sånn som arbeidsoppgaver, når beboere kan ta kontakt Det er et ordinær ansettelsesforhold som alle andre i samfunnet. Selv om du bor i sameiet, borettslag, er ikke du arbeidsgiver. Like lite som jeg har rett i innsyn til kommunens folk avtaler, like lite har du rett til innsyn i dette.
  10. Fikk epost fra Telenor om dette nå nettopp og krav om betaling fra 1. juni. Er jeg pliktig til å betale? Jeg tenker at jeg ikke gjør noe og så vil Telenor måtte slette / stenge kontoen. Det er ikke meg som må si opp av epost adressen og være den aktive parten? Jeg har gått over til gmail og satt opp outlook 2007 til den nye adressen. Litt plunder, men med hjelp fra diverse sider på internett gikk det greit
  11. Fant informasjonen på hjemmesiden https://www.telenor.no/kundeservice/e-post/vi-lanserer-en-forbedret-eposttjeneste/ Da må jeg også finne en annen tjeneste.
  12. Støtter deg. Matbutikkene og matprodusentene systematisk prøver lurer oss. Selger dårligere og dårligere produkter i nesten helt like forpakninger. Nora har vel den reklamen der en mengde eldre damer står og lager syltetøy, og later som at deres er likedan.
  13. Politikerene har i mange år nedgradert lærernes rolle på skolen. Elevene og foreldre skal bestemme alt. Lærere kan ikke og får ikke lov til å gjøre noe. Når det i tillegg er elever med utenlandsk opprinnelse, kommer rasismekortet med en gang noen sier noe. Svenske tilstander er i Norge.
×
×
  • Opprett ny...