Gå til innhold

tomatsaus26

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tomatsaus26

  1. 1 hour ago, _tor said:

    Okey, nå er jeg i ferd med å bli kokko...😵 Jeg har tidligere nevnt at jeg er en av dem som fikk bekreftet bestilling på Coop, men ikke fikk likevel. Penger ble refundert og fikk beskjed om at ordren lå der og blabla. Det som skjedde akkurat nå er at jeg får mail fra Coop om at ordre er sendt, samtidig får jeg melding fra Postnord om at pakke er på vei fra Alnabru.. Hva faen??

    Gratulerer 👍. Kan jeg spør, når fikk du den sendings bekreftelse eposten, klokkeslett sånn ca? Er interesert i å vite det så jeg vet sånn ca når på dagen de sender ut ordre så jeg ikke føler trangen til å sjekke utover dagen lol

  2. 19 minutes ago, markene1 said:

    Noen andre på sørlandet som har bestilt fra coop som enda står til behandling, ingen mailer i det hele tatt, beløpet er heller ikke refundert

    Ja, er fra sørlandet. Ringte i går, han sa jeg måtte være tolmodig så "skulle jeg få spille snart" lol. Han sa han kunne se de hadde begynt å pakke ordren min i går, noe mer vet jeg ikke. Begynner å bli lei av de nå så gidder ikke bry meg noe mer før den kommer.

    • Liker 1
  3. siste gang jeg handler noe fra coops nettbutikk ihvertfall, har snart gått 5 dager siden jeg bestilte og dem har ikke sent ordren engang. Normalt sender man jo varene samme dagen som den er bestilt, eller dagen etterpå... Obs sender dem når det passer for dem ser det ut til, og driter i kunden. Kundeservicen er jo helt blåst, de vet jo ikke noenting om noe, kunne jo likegodt spør bestemora mi når de sender. Lol

  4. 4 minutes ago, SirreStrikk said:

    Jeg tror at siden de har begynt med utsendelsene så er antallet verifisert og de som ikke har fått reservert en ville fått beskjed. 

    Som sagt sa de at den ville bli sendt i morgen, eller mandag. Så det tar tydligvis litt tid.

    Ja han ene sa den ville bli sent i dag eller på mandag... ho andre sa i løpet av neste uke. Det virker som de ikke vet men bare gjetter lol. Får håpe du har rett og de er bare litt trege. Hvis ordren blir kansellert etter alt dette tullet så vet jeg ikke hva jeg kommer til å gjøre haha.

    • Liker 1
  5. 2 minutes ago, SirreStrikk said:

    Du kan kontakte netthandel avdelingen direkte på 64 87 50 00, tastevalg 4. Mulig de har åpent ennå, og de kan gi deg svar.

    Har ringt der 2 ganger før de sier bare det er 2-7 dager leveringstid og at de holder på med pakking men det sa de i går også hvor lang tid skal de ha på å sende en pakke? Elkjøp sendte jo sine bestillinger nesten umiddelbart. 

×
×
  • Opprett ny...